Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Flaggspretten (Bærum)

sesongen er i gang

Tur Y i Vestmarka er satt ut, og månedens post JUNI!

Sesongen 2020

Flaggspretten bruker i år 11 kart/områder med totalt 163 poster.Det er lagt opp 20 turforslag fordelt på 4 forskjellige nivåer/vanskegrader. Grønn tur er enklest, Blå tur går i lett terreng, Rød tur er noe lenger og Sort tur er den mest utfordrende. Poster som tilhører samme turforslag, er merket med samme bokstav i postkoden. SE UTSETTINGSDATO

Turer og poster.

Postene i terrenget er merket med et orienteringsflagg påført postens nummer og kode. Poster i nærområder er markert med stolper med en informasjonsplate på toppen eller med små orienteringsflagg. NB! Ut fra smittehensyn har vi fjernet stifteklemmene på postene. Ta med blyant og noter koden på kontrollkortet eller ta bilder. Når du er hjemme registreres postene på nettet.

Månedens post.

I mai, juni, august og september vil bli satt ut en månedens post som kun står ute den aktuelle måned. Postene er ikke trykket på kartet, men må hentes ut fra vår hjemmeside og blir tilgjengelig en uke før den aktuelle måned. Hver post gir 15 poeng og registreres på kontrollkort 2 og 3. LAST NED

Funksjonshemmede.

I år er det 41 poster som passer spesielt for rullestolbrukere og personer med funksjonsnedsettelse. Disse postene er merket med en stjerne i postbeskrivelsen på kontrollkortet. På turorientering.no/flaggspretten er det et eget valg for å registrere seg som funksjonshemmet.

Kontrollkort.

Det er tre kontrollkort hvor turene er fordelt. Kontrollkortene har beskrivelse av terrengdetaljen hvor posten er plassert, samt postens poengverdi. oteres postflaggets kode. NB! Ut fra smittehensyn har vi fjernet stifteklemmene på postene. Ta med blyant og noter koden på kontrollkortet eller ta bilder. Når du er hjemme registreres postene på nettet.

Registrering på nett.

Vi oppfordrer alle til å registrere postene via nettet. Logg deg inn på turorientering.no/flaggspretten og registrer deg som bruker. Noter/fotografer postflaggets kode når du er på tur. Når du kommer hjem, registreres posten på nettet ved å skrive inn koden. Dette gir deg god oversikt og er en stor fordel for arrangøren.

For flere opplysninger, se være hjemmesider: flaggspretten.no

Arrangøren ønsker alle velkommen til årets turorientering

GOD TUR