Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Oppretting av ødelagte poster og koder

Undertegnede har i dag bedt respektive klubber sette ut nytt utstyr på ødelagte poster.

Opplysning om postkoder legges ikke åpent ut på nettet, men dere som har skrevet feil eller oppsøkt poster som er borte kan sende mail til: famlill@online.no

Oppdager dere hærverk eller poster som er fjernet ber vi dere kontakte den klubb som har kartet/løypa. Kontaktpersoner finner dere på: www. flaggspretten.no

Feil kode

Min sympati med vedkommende som skrev feil kode på K01. Vil gjerne hjelpe, men det er vel ikke riktig å skrive koden i bloggen. Hvis vedkommende ringer oss, kan vi opplyse om koden.

K-postene i Vestmarka

På post K05 er tangen ødelagt, bare halvparte henger der, heldigvis den delen med piggene.
På post K07 stemmer ikke GPS referansen. Det er breddegraden som er feil, noe som gjør at posten kommer nesten 1 km lenger nord. Et så stort avvik var jo lett å se, og posten var lett å finne ved hjelp av kartet.
Fin tur, med greie poster i nydelig forsommervær.

Post N02 fjernet ?

Hei
Var ute en tur og så etter posten på N-turen. Vi fant ikke post N02 ved pytten. Er det noe som har gjort hærverk og fjernet den ?

/Inge

Myggtur

Fin kveldstur i H- løypa. Veldig mye mygg… Vet noen hva det huset som ligger ved H 4 er for noe?

Ekstratilbud med instruksjon.

Søndag 9. juni inviterte Flaggspretten til felles tur-o-dag med instruksjon fra Kolsåsbakken.
Tross flott turvær var deltakelsen beskjeden, men de som deltok, både barn og voksne, var strålende fornøyde med både løypa og instruksjonen.