Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Briller funnet L5

Et par briller funnet ved post L05 skuret/brønnen ved KIF hytta på Kolsås.
Ta kontakt med undertegnede så kanskje brillene kommer tilbake på rett nese :)
Hadde en fin tur med dattera mi på sin første orienteringstur i kveld. Takk takk !!

Einar Holmin
91337779

Nye poster satt ut

For at de ivrigste av dere skal få nye poster alerede denne helgen har jeg satt ut løype N på Eineåsen.
Gjør oppmerksom på at i nærheten av post N05 og N06 er det tegnet inn 2 stier med rød farge. Videre anbefaler vi at stien lengst øst mellom post N07 og toppen av Krydsbybakken benyttes, da den vestre stien starter/ender i private hager.
Noen poster er krevende og derfor syntes postutsetterens ledsager at det var fint med sitteplass på post N05.

Flotte forhold i marka

Omsider har forholdene i høyden blitt gode. Jeg anbefaler løype D på Ringiåsen med start på Jordbru. Planlegg turen slik at det passer med en stopp ved gapahuken 100 m. syd for post D07. Her er utsikten helt topp!

Tapt og funnet

Grønt registreringskort er funnet på post J6 den 11/5. Svar på sendt mobilmelding dersom vedkommende ønsker kortet tilbake.

Flott tur i Veritasskogen.

Var ute i går ettermiddag 30/4 med “gutta” mine som jeg er støttekontakt for. Nydelig tur i fint vær. Men dessverre er det noen som driver med hærverk. Post B03 (stor stein) like ved stien, der var posten og tanga borte. Likeens på post B02. Men på post B02 fant jeg postflagget sammenbrettet og lagt under ei rot i stien ca. 12-15 meter fra der posten hadde stått. Jeg greide ved hjelp av kulepenn å lage nye hull i flagget og fikk satt den på plass igjen, men tanga fant jeg desverre ikke.
Med hilsen Jan Solberg og “gutta” Erik og Dag.

Fine poster

Har idag besøkt postene i Dæli, Veritas og Tanumskogene. Fremdeles snø og is de fleste stedene, men greit å komme frem dersom man er forsiktig. Synes postene i Tanumskogen var fine, mens postene i Veritas og Dæliskogene var synlige på lang avstand.

Løype J på Jordbru

Som opplyst nedenfor er 7 poster i løype J satt ut, men da det er full vinter i det området valgte vi ikke kungjort at postene var ute. Det vil ta lang tid før det er snøbart i dette område og terrenget tørket opp.