Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Poster på Kalvøya

Var en tur i formiddag og sjekket postene på Kalvøya. Post K01 og K06 var på riktig plass.
På post K02 var QR-koden borte og det ble satt på ny. Stolpen sto løs i bakken og derfor ble den festet bedre inntil en busk.

Krevende poster/veivalg

Vi har forståelse for at enkelte poster og veivalg kan være krevende. Hva som oppfattes som krevende er avhengig av ulike forhold og egne forutsetninger. Røde og sorte turer stiller større orienteringsmessige utfordringer og ligger vanligvis i mer krevende terreng. De viktigste hjelpemidlene for å vurdere vanskegraden er å lese kartet, vurdere veivalget samt eget erfaringgrunnlag.

HC-tilrettelegging

Vi er taknemmelig for innspill som kan bidra til at tilbudene kan bli bedre for flest mulig. Utfordringene da vi skulle sette ut de første postene var telen i bakken. Derfor måtte vi ha noe å feste stolpene til. Korteste vei mellom postene er ikke alltid den som lønner seg for alle. Derfor er det viktig å se etter alternativer. Post D04 ble etter få dager flyttet ut til veien, kartet som lastes ned fra nettet rettet opp og informsjon spredt via ulike kanaler.

Post A05

Det er satt opp ny kode på posten. De av dere som var på posen i går kan kontakte Flaggspretten for å få tilsendt koden.