Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Folldal IF

Folldal IF har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Folldal IF på e-post bjorn.gussgard@bbnett.no for å opplyse om dette.

Folldal Idrettsforening ble stiftet 1. januar 1916. Foreningen hadde ved siste årsskiftet 402 medlemmer.

Naturen i Folldal er som skapt for orienteringsaktivitet! Med Rondane som naturlig bakgrunn kan du oppsøke poster i spennende og variert terreng. Istiden har satt spor og formet terrenget med grusformasjoner og dødisgroper.

Skogen består av furu og bjørk og innbyr til flotte opplevelser i unik natur!

For 2012 benyttes kartene:

Holom (2008):
Terrenget består av dødisformasjoner og er en opplevelse utenom det vanlige! Området er en del av et naturreservat og det oppfordres til å være varsom med vegetasjonen. Kartet har målestokk 1:10.000

Stormoegga (2011):
Terrenget har svært variert terreng. Store furumoer med hvitmose og krevende skråli med store formasjoner fra sist istid. Ved stormoegga finner du rester fra taubanen som fraktet malm fra gruvene i Folldal til Alvdal. Kartet har målestokk 1:10.000

Folldal Syd (1999):
Terrenget er et område med flott utsikt over Folldalen og til Rondane. Terrenget er preget av stedvis stor detaljrikdom. Kartet har målestokk 1:15.000.
God tur!