Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Folldal IF

Folldal IF har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Folldal IF på e-post tlillekroken@yahoo.no for å opplyse om dette.

Folldal Idrettsforening ble stiftet 1. januar 1916. Foreningen hadde ved siste årsskiftet 402 medlemmer.

Naturen i Folldal er som skapt for orienteringsaktivitet! Med Rondane som naturlig bakgrunn kan du oppsøke poster i spennende og variert terreng. Istiden har satt spor og formet terrenget med grusformasjoner og dødisgroper.

Skogen består av furu og bjørk og innbyr til flotte opplevelser i unik natur!

For 2021 benyttes kartene:

Borkhuskollen (2011)
Litt mer utradisjonelt Østerdalsterreng. Skråli, noe tett vegetasjon men lite vått. Mye blokk og ur i deler av terrenget. Lite holdepunkter nord på deler av kartet. Kartet har målestokk 1:10.000

Grimsbu Syd (2018):
Terrenget har svært variert terreng. Store furumoer med hvitmose og krevende skråli med store formasjoner fra sist istid. Ved stormoegga finner du rester fra taubanen som fraktet malm fra gruvene i Folldal til Alvdal. Kartet har målestokk 1:10.000

Folldal Syd (2018):
Terrenget er et område med flott utsikt over Folldalen og til Rondane. Terrenget er preget av stedvis stor detaljrikdom. Kartet har målestokk 1:10.000.
God tur!