Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kråkenesmarka rundt

Så var man altså halvveis i årets postjakt, og da kom altså sesongens første skikkelige bomtur. Fra post 23 tok jeg selvsikkert sikte uten å konferere kompasset og la i vei. Noe av den hastige avgangen skyldtes en hund av meg som ville komme seg bort fra smellene fra skytebanen. Uansett, vi tok helt feil retning i terrenget og var skikkelig på bærtur, -uten spann.

Etterhvert ville jeg sjekke postbeskrivelsen som jeg hadde notert på mobilen, og oppdaget at den ikke lenger var med på lasset. Da var det veldig greit å kunne gå sporet tilbake med GPS-en i hånd. Mobilen ble funnet i lyngen under postflagget, og vi kunne forsøke på ny. Nå sjekket jeg himmelretninger og kart, og post 24 dukket opp der den skulle, og 25. Det var skrekkelig vått i myrkanten fram til 26, men så tok 27 oss opp i høyden. Gjøken gol, hegren protesterte mot ubudne gjester i myra hans og sannelig stakk ikke sola nedom et øyeblikk også. Da er det fint å være i skogen.

Derfra var det bare å runde av med 28, 29 og 30 før jeg sikta på kraftgata nede i lia, og fulgte den tilbake mot skytebanen. Det ble en litt lang runde som kjentes godt i beina, særlig med tjue minutter strafferunde innbakt. Men 6,7 km på 2 timer og 42 minutter er et greit tempo i terreng uten altfor mye ferdigtråkka stier.