Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Premiefest

Det blir premiefest på Solvang 13. november kl. 16. Det blir utdeling av medaljer for de som har oppnådd merkekravet første gang og diplom til alle som vil ha. Premieutdeling også for månedens post og natursti. Andre plaketter etc kan kjøpes. Om du ikke har anledning til å komme kan premier etc avhentes hos en av tur-o-arrangørene i etterkant.

Svake koder

Jeg har vært travel med flytting i august og det vi var for seine med å flytte månedens post for september. Om noen har vært der uten å finne posten noterer vi gjerne navnet!

Dessverre har ikke tusjen vi brukte i år vært særlig lysekte, så kodene er vanskelig å lese på en del poster og dels lyser gamle koder igjennom. Er det noen som har problemer med å få lagt inn kodene på TUR-O på nett, så gi en lyd. Da kan vi sende kodene på epost eller SMS. Om du leverer inn vanlig kort på papir er det ikke noe problem om det er småfeil i noen av kodene. ;-)

Marius Dalin

Månedens post i august

Satte ut månedens post for august, nemlig nr. 12 i dag. Litt før posten kom jeg over en hoggorm i et lite stitråkk over et sva. Ikke så lettskremt, men jeg kom meg nå forbi både til og fra posten. Kjørte så opp til Digerneset og var innom alle postene der. Fantastisk å gjøre akkurat i solnedgangen. Utsynet over Reinetjønna forgylt av den lave sola var ubetalelig. Storehesten lå som et Fata Morgana i horisonten. På neset der post 37-41 lå kunne jeg ikke dy meg og måtte stoppe flere plasser og spise multer. Deilig! Dette er et fantastisk område jeg håper alle turorientererne får med seg!

Feil rettet

Det er som flere helt korrekt bemerker en feil ved postkoden på post 9. Det skyldes at vi hadde laget 2 identiske koder da vi i all hast fikk kommet oss ut i skogen med postene. Dette godtar ikke tur-O på nett, så det har skapt litt krøll. Nå skulle det være greit å få inn kodene og poengsummene håper jeg er rett for alle poster nå. Riktig god tur-o-sesong til alle!

Marius Dalin

Ute for salg

Nå har Erdal sport, Førde sport og Din Sport fått årets tur-O-opplegg. Alle postene er ute i terrenget, men noen av naturstipostene mangler oppgaven ennå. Vi kommer tilbake til det her på sida når også dette er på plass. Boka ved månedens post er ikke lagt ut, men vil trolig være på plass i morgen.

Tur-O-sesongen 2011 er straks i gang!

Nå er nesten alle postene for sesongen 2011 satt ut. Vi skal finlese kart og klargjøre konvolutter. Vi planlegger å ha opplegget ute for salg ca 19. mai. Opplegget er også i år betydelig utvidet, med 2 kart og vil ha ca 60 poster.