Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 12

Månedens post i august

Satte ut månedens post for august, nemlig nr. 12 i dag. Litt før posten kom jeg over en hoggorm i et lite stitråkk over et sva. Ikke så lettskremt, men jeg kom meg nå forbi både til og fra posten. Kjørte så opp til Digerneset og var innom alle postene der. Fantastisk å gjøre akkurat i solnedgangen. Utsynet over Reinetjønna forgylt av den lave sola var ubetalelig. Storehesten lå som et Fata Morgana i horisonten. På neset der post 37-41 lå kunne jeg ikke dy meg og måtte stoppe flere plasser og spise multer. Deilig! Dette er et fantastisk område jeg håper alle turorientererne får med seg!

O-tur 2

Jeg tok med bikkja og stakk ut mellom et par regnbyger etter middagen. Ettersom postene altså skal tas i rekkefølge var det bare fire poster tilgjengelig i dette terrenget, og det var fort gjort.

Terrenget var som annonsert i informasjonen åpent og lett framkommelig. Postene bød seg fram på lang avstand og det var like lett å gå i terrenget som på det som var av stier og halvt gjengrodde skogsveier. Rett nok var det flere poster på samme kartet, men de var altså plassert langt ute i rekka. Så det får vi komme tilbake til. Grei tur, og vel tilbake i bilen begynte det å hølje ned. Perfekt taima.