Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 14

O-TUR 3

Det er neste farlig, dette her. Bare et lite glimt av kveldssol i vest, og så ble lysten til å gå i skogen større enn fornuften tilsa. Egentlig skulle Bamse og jeg ta det helt med ro i dag, og bare luffe en tur i parken. Men et nytt kart og fire fristende, lett tilgjengelige poster rett ovenfor tunet til en kamerat jeg skulle hatt noen ord med ble tungen på vekstskåla. På med turtøyet og avgårde.

Vi fikk vekslet de nødvendige ordene med kompisen og en kjekk tur som startet bratt, men som ble snillere etterhvert. Ørlite grann plundring fordi jeg glemte å sjekke hvilken vei skrenten skulle gå, og lette litt på feil side av kollen. Deretter en snik av en post som var gjemt noe inni granskauen. Men ikke noe problem, egentlig. Igjen takker jeg Førde sport og Scarpa for at sokkene holdt seg tørre hele veien. Det er så sytalaust å kunne plaske ubekymret rundt i bekker og myrer.