Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 20

Postjakt i øsende regn

Lillebjørn Nilsen synger sin hyldest til fisketur i øsende regn. Jeg er for min del ikke så sikker på det. Visst er jeg glad i å fiske, men når det øser ned vil jeg heller være i bevegelse hvis jeg ikke skal være under tak. Så når bikkja jo må luftes uansett, var det greit å fortsette der kveldsturen i går sluttet. Og når man bare er tjue minutter fra dusj og tørre klær, kan været være som det vil.

I dag var en sånn dag, men du verden hvor fint det kan være i skogen selv om det er så vått at stiene burde vært tegnet med blått på kartet, det står vann selv i skråningene og vanligvis passérbare myrer krever kystskippersertifikat. Det fosset og bruste i alle elver, og det var mange flere bekker i terrenget enn på kartet.

Dagens rute var slik at jeg måtte holde hardt på prinsippene. Å ta postene i nummerrekkefølge var ikke det mest nærliggende. Jeg parkerte ved Kirketeig og gikk veien opp til Slåttene. Der tok jeg til høyre for å komme opp til post 18, gå over vollen på Ulltangstølen til post 19 og så ned igjen via postene 20 og 21. Da var det nesten surt å passere post 22 på veien oppover og vite at jeg etterhvert skulle gå opp den bakken en gang til bare for å gå ned igjen til slutt. Det er et eller annet i meg som absolutt misliker å gå fram og tilbake samme veien.Takk til postleggerne, men jeg visste jo at dette var noe jeg risikerte da jeg bestemte meg for å gjøre det på denne måten. Det blir nok ikke siste gangen det skjer.