Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossekallen IL (Ringerike)

sesongen er avsluttet

FOSSEKALLEN IL ønsker velkommen til turorientering "SKOGSTRIMMEN" og "MINITRIMMEN" 2019!

Fossekallen IL ble stiftet i 1908 og består i dag av en skigruppe og en orienteringsgruppe.

Vi ønsker å tilby deg en ferdig tur-orienteringspose for alle. Den inneholder kart, (områder på Ringerike), klippekort og informasjon om tur-o generelt. Den fåes kjøpt i G Sport Kuben og Sandberg Sport Hvervenkastet, Hønefoss og Sandberg Sport, Jevnaker. Se "Utsalgssteder" til venstre.

I år har vi tur-orientering i følgende områder: Hensmoen, Eggemoen ved Lunneplasser, Engeln (Aklangen) og Vælsvann Øst .

I dette hører det med kulturposter, høydeposter og månedens post!

Postene står ute i terrenget i perioden ca. 9. april – 6. oktober. Snøforbehold.

Det er også i år mulig å kjøpe enkelt-turer/kart på nettet. Se under "Turer" til venstre. Her kan du laste ned kart, turinfo og klippekort.

Vinneren Månedens post:

April: Jan Denne
Mai:   Erik Mælingen
Juni: Erland Johnsen
Juli: Tom A. Johansen
August: Randi Dahl
September: Liv Skretteberg

Gratulerer så mye!!

 

TURORIENTERING FOR ALLE

Fossekallen IL var for noen år siden med blant Norges Orienteringsforbund sine pilotklubber i sitt satsingsprosjekt "Turorientering for funksjonshemmede". Vi vil i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant.

Postene er stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Postene består av små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde).

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registeres på denne siden.

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Marit Tønnessen mobil 92 29 18 33.

Vinnerne:

1 stk. Bag og flaske          Sparebank 1 Ringerike       Per Magnus Mælingen
1 stk  Tursekk og flaske    Sparebank 1 Ringerike      Elise og Johanne Sem-Johansen
3 stk Dagstursekker          Hønefoss Sparebank         Cathrine Blitsen, Oddvar Braata, Arnhild Ballagrud
1 stk  Boller JO                 Ringerikes Blad                  Kari Dennè
5 stk  Pannebånd vinter   Ringerikes Blad                  Ingeborg Huse Landrø, Kari Olsen, Grethe Brændhagen, Arnound Vermeij og Jan Kristian Nyhus
5 stk Toalettmapper        Hønefoss sparebank           Annar Blakstvedt, Jan Dennè, John Morten Landrø, Kari Huse og Kjersti Bjølgerud
5 stk Luer                       Hønefoss sparebank            Arild Andreassen, Janicke Knudtzon, Kari Dennè, Randi Dahl og Solfrid Grøndahl
5 stk. T-skjorter blåe       Fossekallen IL                      Svein Granerud, Geir Linnerud, Heidi Myklemyr, Herleik Kopland og Kåre Bækkevold

Vi sender eller tar kontakt med vinnerne. Gratulerer så mye til alle sammen!

 

Vi kommer i år til å delta i https://stolpejakten.no/. Oppstart rundt 15. mai.