Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossekallen IL (Ringerike)

sesongen er i gang

FOSSEKALLEN IL ønsker velkommen til turorientering "SKOGSTRIMMEN" og "MINITRIMMEN" 2021!

Fossekallen IL ble stiftet i 1908 og består i dag av en skigruppe og en orienteringsgruppe.

Vi ønsker å tilby deg en ferdig tur-orienteringspose for alle. Den inneholder kart, (områder på Ringerike), kontrollkort og informasjon om tur-o generelt. Den fåes kjøpt hos Intersport Kuben og  Sport  1, Hvervenkastet, Hønefoss. Se "Utsalgssteder" til venstre.

I år har vi tur-orientering "Skogstrimmen" i følgende områder: Gullerud, Steinsfjordskolen, Valderstømoen, Vågårdsåsen og Aklangen Øst

I dette hører det med kulturposter og høydeposter!

Høydepost:  Her har vi laget en stor ring rundt flere koller. Posten henger på høyeste punkt i ringen. Skriv koden på klippekortet. Det vil bli foretatt loddtrekning blant de som har vært på alle høydepostene. Premieutdeling blir på avslutningsfesten til høsten. 

Når det gjelder månedens post så utgår den. Vi trekker isteden ut en premie hver måned blant de som har registert seg her.

Klippetenger er også fjernet fra postene. I år er det QR kode på alle postene i tillegg til vanlig kode. QR koden kan skannes på mobilappen Turorientering under arrangør Viken/Fossekallen.

Vi har også i år "Minitrimmen". Den er i følgende områder: Hensmoen og Eggemoen.

Postene står ute i terrenget i perioden ca. 1. april – 10. oktober. 

Det er også i år mulig å kjøpe enkelt-turer/kart på nettet. Se under "Turer" til venstre. Her kan du laste ned kart, turinfo og klippekort.

På grunn av den oppståtte smittefaren så ber vi alle om å holde avstand til andre man eventuelt møter i løypa. Alle deltakere i tur-o SKAL følge helsemyndighetenes anbefalinger og påbud for å unngå spredning av smitte. Det er greit å gå på turorientering om man går alene eller med familie (egenorganisert tur).

Vinneren Månedens post:

Mars    Sondre Bråten            Silva Ranger kompass
April    Oskar Kristoffersen   Silva Ranger kompass
            Gunvor Nordli             Tupperware boks
Mai      Birgit Eggum              Silva Ranger kompass
Juni    Frode Østlund            Silva Ranger kompass
Juli     Gunn Iren Midtbø       Silva Ranger kompass 
August   Petter Gran             Silva Ranger kompass

Vinneren er blitt kontaktet. Gratulerer så mye

 

TURORIENTERING FOR ALLE

Fossekallen IL vil i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant. På disse stolpene finnes det også QR koder.

Postene er stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Postene består av små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde).

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registeres på denne siden. 

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Marit Tønnessen mobil 92 29 18 33.

 

Vi kommer i år til å delta i http://stolpejakten.no/arrangor/honefoss. Har starter 7. mai.

 

Guide på hvordan på laster ned QR kode på telefonen:
http://orientering.no/media/filer_public/c0/35/c03564e1-da12-4688-8769-80d64b6d3c22/flyer_tll_deltakere_om_tur-o_app_og_skann_qr_koder.pdf

NB!! Vi oppfordrer alle som går ut på turorientering til ikke å parkere på busstopp eller ved private innkjøringer.
Men finne henviste, eller egnede plasser å sette fra seg bilen. Dette gjelder spesielt kartet ved Valderstømoen.