Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stolpeturorientering i Hønefoss Sentrum

turen stengte 7. okt

TURORIENTERING FOR ALLE I Hønefoss Sentrum - Målestokk 1:3500 - Stolper 13 - 27
 

Fossekallen IL var for noen år siden med blant Norges Orienteringsforbund sine pilotklubber i sitt satsingsprosjekt "Turorientering for funksjonshemmede". Vi vil i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Hønefoss Søndre park er et av kartene. Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant.

Hønefoss Søndre park begynner ved AKA Arena. Her er det fint å parkere. Område er midt i Hønefoss by.

Løypa går på asfaltert vei mot Søndre park. En tur igjennom parken og mot Stadion igjen. Postene er stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Postene består av små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde).

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registeres på denne siden.

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Marit Borge Tønnessen mobil 92 29 18 33.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Variert og bra tur

Skrevet av Cathrine Blisten

Vi var en gruppe som tok denne turen sammen. Jeg synes denne var variert og en fin tur. Kom fram med rullestolene.

Les alle anmeldelser →