Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Rød tur på Vågårdsåsen

turen er åpen
Kartside for Rød tur på Vågårdsåsen
Forhåndsvisning av kartside du får ved kjøp av turen.

Vågårdsåsen (Ulvenåsen) mot Eggemoen: Målestokk 1 :10 000, utgitt 2018. Post 31 - 45, 3 høydeposter. Postene står ute fra 21.03.21 til 10.10.21

Dette er et av kartene i turposen "Skogstrimmen" dersom du ønsker en tur i skogen. Kart, turinfo og klippekort kan lastes ned her. Husk å ta med penn. Det finnes QR koder på postene som kan skannes med telefonen. Last ned appen Turorientering. Se Hovedsiden til Fossekallen

Kjør E 16 ca. 6 km nordover mot Fagernes. Ta av mot Hensmoen så mot Vågård. Det er flere steder å parkere langs veien som ved Vågård Grendehus.

Terrenget variere fra bratt skogsterreng med mange detaljer og noen stier til flat furumoer. Posten starter fra Vågård grendehus en tur over åsen så en liten tur mot Eggemoen for så å følge en vei tilbake til Grendehuset. .

NB! Post 45 er flyttet litt sørover på kollen pga byggevirksomhet. 

Følg ellers helsemyndighetenes råd om å holde avstand til andre man event. skulle treffe på i løypa.

Husk å legge inn klippene her etter turen eller skann QR koden underveis. God tur!

Kontaktperson: Liv Anett Borge tlf. 93014245

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Kjempefin tur

Skrevet av Kari Denné

Flott terreng å gå i. Fortsatt noe isete enkelte steder, (21. mars), men har du støvler med gode såler er det helt greit å ta seg frem. Flere fine steder å raste, så ta med kaffe.

Les alle anmeldelser →