Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stolpeturorientering i Schjongslunden

turen er åpen
Kartside for Stolpeturorientering i Schjongslunden
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

TURORIENTERING FOR ALLE Schjonglunden - Målestokk 1:3 500 - Post 1 - 13 
 

Fossekallen IL var for noen år siden med blant Norges Orienteringsforbund sine pilotklubber i sitt satsingsprosjekt "Turorientering for funksjonshemmede". Vi vil i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Schjongslunden er et av kartene. Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant. Det finnes QR koder på postene som kan skannes med telefonen. Last ned appen Turorientering. Se Hovedside til Fossekallen

Området ligger midt i Hønefoss sentrum ved Aka Arena. Her er det mange muligheter å parkere.

Stolpene ligger langs breie/fine stier langs idylliske Storelva. Postene er merkede stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Det er plassert små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde ). Det finnes også QR kode på alle stolpene som kan skannes med telefonen.

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registrerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registreres på denne siden.

Følg ellers helsemyndighetenes råd om å holde avstand til andre man event. skulle treffe på i løypa.

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Erik Mælingen, mobil 92430313

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Stolpeturorientering i Schjongslunden enda.