Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stolpeturorientering på Eggemoen

turen stengte 10. okt

TURORIENTERING FOR ALLE PÅ EGGEMOEN - Målestokk 1:5 000 - Stolpe  28 - 38
 

Fossekallen IL var for noen år siden med blant Norges Orienteringsforbund sine pilotklubber i sitt satsingsprosjekt "Turorientering for funksjonshemmede". Vi vil i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Eggemoen er et av kartene. Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant. Det finnes QR koder på stolpene som kan skannes med telefonen. Last ned appen Turorientering. Se Hovedside til Fossekallen

Området ligger ca. 6 km nordøst for Hønefoss. Følg E16/ riksv. 35 mot Jevnaker, ta inn mot Eggemoen flyplass.
Fint å parkere rett ved nedlagte militær leieren .

Stolpene ligger langs breie skogsbilveier. 

Løypa består av fin skogsbilvei med en liten bakke underveis. Postene er stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Postene består av små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde).

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registeres på denne siden.

Følg ellers helsemyndighetenes råd om å holde avstand til andre man event. skulle treffe på i løypa.

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Erik Mælingen Tlf. 92430313.

 

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Stolpeturorientering på Eggemoen enda.