Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stolpeturorientering på Haldenjordet

turen stengte 10. okt

TURORIENTERING FOR ALLE på Haldenjordet - Post 39 - 50 - Målestokk 1:3 000. 

Fossekallen IL var for noen år siden med blant Norges Orienteringsforbund sine pilotklubber i sitt satsingsprosjekt "Turorientering for funksjonshemmede". Vi vil derfor i år også tilby 50 stolper (poster) i Hønefoss nærområde. Stolpene er plassert slik at de skal kunne nåes fra manuell rullestol, men noen av postene kan være noe krevende.

Haldenjordet er et av kartene. Her er det mulig å laste ned kart, turinfo og klippekort gratis. Husk å ta med blyant.Det finnes QR koder på postene som kan skannes med telefonen. Last ned appen Turorientering. Se Hovedside til Fossekallen

Område ligger ca. 1 km nord for Hønefoss sentrum. Følg Hønegaten til du kommer til Kiwi ta nn mot Krokenveien og så videre opp Fossekallveien da er dere på Haldenjordet. Dere kan også plotte inn Ullerål kirke på GPS. Den ligger også på kartet.
Postene er midt i boligområde. 

Stolpene ligger langs asfaltert/grus vei. Postene er stolper som står plassert i terrenget og merket på kartet med en rød ring. Postene består av små metallskilt på framsiden av hver stolpe. Her står det et unikt post nummer og en kode for hver post (stolpe, se bilde).

Det skal nå være mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede som registerer minst 20, 30 eller 40 poster. Husk å hake av for funksjonshemmede.

Alle 50 postene/stolpene er fritt tilgjengelig for alle deltakerne, men for å være med i trekning av premie må turene registeres på denne siden.

Husk å legge inn klippene på nettet etter turen. GOD TUR!!

Kontaktperson: Erik Mælingen  Tlf. 92431303.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Stolpeturorientering på Haldenjordet enda.