Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossum IF (Bærum)

sesongen er avsluttet

AVSLUTNINGSKVELD TORSDAG 24. OKTOBER AVLYST 

 

Dessverre så ble det så få påmeldte til avslutning på turorienteringene i år at vi ser oss nødt til å avlyse den planlagte avslutningen.

Mao. det blir ingen Tur-O avslutning 24.10

 

Det betyr derimot at vi vil sende ut merker/plaketter til alle dere som har bedt om det. Forhåpentligvis får vi gjort det ferdig neste helg slik at dere har merkene/plakettene i posten i uke 44.

Vi regner med å starte neste Tur-O sesong rundt 1. mai 2020, følg med på denne eller vår facebookside "Turorientering Fossum"

 

Minner samtidig om at Orienteringsgruppen i Fossum har vintertreninger som allerede har startet. Der ønsker vi selvsagt å se de av dere som har lyst til å prøve på litt vanlig orientering også. Treningene er lagt opp slik at de er tilpasset alle typer løpere uavhengig av ferdigheter/ambisjoner/alder. Alle er hjertelig velkommen.

Vi skal lage en egen sak om vintertreningene på denne siden  slik at de av dere som ønsker å være med oss i vinter får den informasjon dere trenger.

 

Har dere noen spørsmål om turorientering i Fossum / Orienteringsgruppen i Fossum så send mail til fif.turo@gmail.com

.