Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossum IF (Bærum)

Fossum IF (Bærum) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Fossum IF (Bærum) på e-post FIF.TurO@gmail.com for å opplyse om dette.

TUR O-SESONGEN AVSLUTTES I DAG

I dag er den siste dagen i årets turorienteringssesong, og vi starter med å ta inn postene de kommende ukene. 

Dersom dere nådd merkekravene så: 

1) send oss en mail med bilde av klippe kortet

2) registrer poengene på nettet og send oss en mail på at du vil ha merket i posten  

Vi regner med å sende ut merkene i slutten av uke 43

Vi begynner planleggingen av 2021 sesongen om litt, og vi håper å kunne få til et tilsvarende opplegg som i år.

Utgangspunktet er at postene skal være i skogen fra 01.05.21 til 01.10.21, men vi får se når våren kommer om vi klarere å få postene ut i skogene som i år.

Takk til alle dere som har kjøpt Tur-Orienteringskonvolutt i år, velkommen tilbake neste år, og har dere lyst til å være med å trene orientering med Fossum i vinter så send oss en mail så skal vi hjelpe dere videre. Fossum har tilbud til alle uavhengig av alder og ambisjon.

 

EKSTRA SOMMERPOSTER FOR DERE SOM ER IVRIGE

Årets tur orienteringssesong har vist oss at det er mange som setter stor pris på vårt opplegg og som koser seg i skogen. Da vi har registrert at mange av våre faste turorienterere allerede er ferdige med alle årets ordinære poster, har vi i år laget et ekstra lite sommeropplegg.

I området Abbortjern/Tjæregrashøgda har vi nå plassert ut 20 ekstra poster. 10 litt enkle familievennlige (201-210) og 10 litt mer krevende (211-220).

Terrenget er flott og krevende skogsterreng som byr på flotte naturopplevelser.

Et naturlig startpunkt for disse postene er å følge veien (gå eller sykle) fra Fossum Klubbhus til Abbortjern/Triungsvann og starte i det området. Startpunktet er ikke tilfeldig valgt, da vi på det sterkeste kan anbefale en dukkert i et av de vannene etterpå.

Disse 20 postene vil henge ute til 15.09, og postene inngår ikke poengberegningene for turorienteringsmerker for sesongen 2020.

Dersom du ønsker en gulrot mer enn naturopplevelsen og mestringsfølelsen, så kan du sende inn kodene på mail til fif.turo@gmail.com innen 20.09. Alle som har 10 rette koder eller flere vil være med i trekningene av gratis tur-o konvolutt for sesongen 2021, og vi trekker ut 2 vinnere som hver får en konvolutt.

Prisen for sommerbonusopplegget er NOK 100,- og bestilles ved å sende mail til fif.turo@gmail.com, og du får da tilgang til kartet i dropbox. Pengene vippses Fossum på 39948 (skriv navn + sommertur-o)

Sommerhilsen fra Fossum Tur-Orientering

FORTSATT MULIG Å KJØPE DEN ORDINÆRE TUR-O KONVOLUTTEN

Vi minner om at post nr 133 er uteglemt på årets klippekort. Bruk i stedet ruten under sum 136-140.

Konvoluttene er i salg  på Fossum klubbhus både i/utenfor klubbhusets åpningstid. Utenfor åpningstid vil en kunne kjøpe/hente turorientering i en egen Tur-O-postkasse på Fossum hvor du betaler med Vipps (Henger på yttervegg).  I tillegg er Tur-o Konvolutten til salgs i følgende butikker:

  • Meny på Jar, Bekkestua, Røa og Østerås
  • Kiwi på Eiksmarka 
  • Joker på Eiksmarka 
  • Cirkle K på Bogstad
  • Bull Ski og Kajakk Røa
  • Bull Ski og Kajakk Sandvika

INFORMASJON ANGÅENDE KORONA-PANDEMI VÅREN 2020:

Orienteringsforbundet har vurdert at turorientering er en aktivitet som er mulig å utøve selv om det er en pågående pandemi i Norge. Turorientering utøves stort sett alene eller i små grupper. Vi har fjernet klemmene av smittehensyn, og koder må registreres istedenfor. Vi ber alle tur-orienterere om å holde avstand til andre i skogen, og ikke oppholde seg unødig lenge ved postene. Ut over dette ber vi dere følge med på Folkehelseinstituttets til enhver tids gjeldende anbefalinger, se www.fhi.no.

Har dere noen spørsmål om turorientering i Fossum / Orienteringsgruppen i Fossum så send mail til fif.turo@gmail.com

.