Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

NM Helg 2-3.juni

Lørdag 2. juni arrangerer Fossum NM i sprintorientering med arena på Øvrevoll galoppbane. Løpet er VM uttakningsløp både i senior og juniorklassene. Kvalifisering fra kl 10.00 til 11:30. Finalene går fra 15:00-17:45. Benytt denne flotte muligheten til å se norges beste utøvere i o-sportens mest fartsfylte øvelse!
Alle som kommer får også anledning til å delta gratis i familievennlig orienteringsløp inne på Øvrevoll galoppbane kl 13 - 14.45. Her får alle selv prøve orientering med elektronisk kontrollsystem på samme måte som proffene i NM og vi har premier til alle.

Søndag 3. juni fortsetter arrangementet med NM stafett for juniorer og VM uttksløp for senior på Sætern Gård. Dette arrangementet vil legge beslag på det aller meste av parkeringskapasitet i området Øverland, Steinslunden og Haga. Ønsker dere å overvære arrangementet eller plukke tur-o poster i området, oppfordrer vi dere til å benytte sykkel eller evt. parkere på Skytterkollen.

Alle tur-o postene blir hengende ute under arrangementet!

For mer informasjon se: http://www.fossumif.no/nmhelg2012/hjem/