Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mistet klippekort

Klippekort er mistet mellom post 46 og post 47 på Ringerikskartet 13/6 ca. kl.13,oo. Antagelig mistet i klyvingen opp mot rødmerket løype i åsen over hogstfeltet, men forsøk på å gjenfinne kortet var fånyttes. Kontakt erik.anker@gmail.com dersom du finner det.

Klipperen på post 101 tilbake på plass

Klipperen på post 101 ble i helgen rapportert å være borte. Den er nå (6/6) tilbake på plass. Takk til dere som gjorde oss oppmerksomme på problemet.
Minner forøvrig om at det er en god del brennesle på Sauejordet på denne tiden av året, så vær litt forsiktige!

NM Helg 2-3.juni

Lørdag 2. juni arrangerer Fossum NM i sprintorientering med arena på Øvrevoll galoppbane. Løpet er VM uttakningsløp både i senior og juniorklassene. Kvalifisering fra kl 10.00 til 11:30. Finalene går fra 15:00-17:45. Benytt denne flotte muligheten til å se norges beste utøvere i o-sportens mest fartsfylte øvelse!
Alle som kommer får også anledning til å delta gratis i familievennlig orienteringsløp inne på Øvrevoll galoppbane kl 13 - 14.45. Her får alle selv prøve orientering med elektronisk kontrollsystem på samme måte som proffene i NM og vi har premier til alle.

Søndag 3. juni fortsetter arrangementet med NM stafett for juniorer og VM uttksløp for senior på Sætern Gård. Dette arrangementet vil legge beslag på det aller meste av parkeringskapasitet i området Øverland, Steinslunden og Haga. Ønsker dere å overvære arrangementet eller plukke tur-o poster i området, oppfordrer vi dere til å benytte sykkel eller evt. parkere på Skytterkollen.

Alle tur-o postene blir hengende ute under arrangementet!

For mer informasjon se: http://www.fossumif.no/nmhelg2012/hjem/

Dødsspennende post

Vi tok postene 66 til 70 i Tangenåsen igår søndag 2. pinsedag. Innimellom var det utfordrende terreng, og post 69 ga oss en skikkelig overraskelse!! Mon tro hva vi fant?

Dødsspennende post

Vi tok postene 66 til 70 i Tangenåsen igår søndag 2. pinsedag. Innimellom var det utfordrende terreng, og post 69 ga oss en skikkelig overraskelse!! Mon tro hva vi fant?

Jakke mistet (og nå gjenfunnet) på en ellers flott 1.mai på Steinshøgda

Vi gikk fra P ved Stein gård og tok poster i rekkefølge: 61, 65, 64, 63, 62, 30, 29, 28 og 27. Et sted etter post 30 tror jeg at jakken må ha glidd av stroppen på sekken. Burgunder og blå, med en GLB-logo. Dumt etter en suveren tur i strålende vær. Hvis noen finner den og henger den på et synlig sted i et stikryss hadde det jo vært veldig kjekt. Jeg skal ta et ettermiddagssøk senere i uken uansett.

Onsdagens ettermiddagstur gikk baklengs, og ved post 29 fant jeg igjen jakken. Nok en strålende dag på Steinshøgda.

Alle "vårposter" er ute

Per 25/4 er følgende poster satt ut:
- Alle barneposter (post 101-120)
- Østernvann S/N: post 1-25
- Ringerikstjern: post 41-50
- Steinshøgda: post 26-30 og 61-65
- Tangenåsen: post 31-40

GOD TUR!

RE: Bomtur

Beklager bomturen til Bull Ski&Kajakk. Vi var litt sene med å få ut konvolutter dit, men nå har de også fått sine. Flott å høre at nettbestillingen fungerte så godt!

Terje