Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Bomtur

Ingen turorientering å få kjøpt på Bull ski & kajakk på Majorstua. "De pleier å komme med dem, men de har ikke vært her ennå".
Selv om dette er prisverdig gratisinnsats fra o-lagenes side bør informasjon som gis være riktig.

Jon

EDIT: Men bestilling via denne nettsiden fungerte utrolig bra. Konvolutten lå i postkassen i dag. Jeg er blid igjen!

Jon

RE: Problemer med å "klippe" post 44 - OPPDATERT

Oppdatering 14/4: Var på posten i dag, og den viste dessverre både gammel og ny kode. Nå er det rettet opp.
-T

Hei,
I år brukes ingen tall, kun bokstaver i kodene.Vi har satt på et klistremerke med maskinskrevet kode for å unngå fjorårets problemer. Gammel kode skrevet med tusj/penn skal være rettet opp til å matche de nye kodene. Flere har klart post 44, så jeg mistenker at problemet skyldes at det har skjedd en glipp slik at posten viser gammel håndskrevet kode og at Steffen har notert denne. Han har mottatt riktig kode i egen korrespondanse.
Skulle det være inkosistens på andre poster er de klistrelappen som gjelder.

mvh. Terje

RE: Problemer med å "klippe" post 44

Kanskje dette er svaret?
"FOSSUM TUR-O 2011:
Registrer deg og "klipp" på de postene du har funnet. I år må du benytte koder du finner på postflaggene for å klippe. Merk at tallene 0 og 1 ikke lenger benyttes i våre koder. Benytt i stedet bokstavene O og I."
Jon

Problemer med å "klippe" post 44

Har vært på tur med min datter og funnet postene 41-45 idag. Imidlertid får jeg ikke lagt inn koden til post 44 på nettet. Koden vi skrev opp hadde imidlertid et tall til å begynne med og det kan vel ikke være riktig??

Noen andre med samme problem?

Steffen