Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kystorientering på Fornebu, en fin ettermiddagstur for både unge og gamle!

Gå turen og delta i sms-konkurranse.

Turen er klar for nedlasting under turer/2015 (se nederst i listen).

Fem av postene gir poeng for barna i Fossums turorientering 2015. Det er ikke satt ut postflagg, men man må finne riktig kode ved å besøke postdetaljen og finne riktig svar på spørsmålene som følger med.

Dette er en “grønn tur” støttet av Gjensidigestiftelsen.

Burudvann- Tjæregrasshøgda

Jeg har tatt Flaggspettens poster i dette området for første gang i år. Kunne tenkt meg en tur til. Er det noen som har lyst til å bytte et flaggspetten kart mot et Fossum kart. Hvis så send sms til 92204849

Tang og kode borte

På post nummer 1 var tangen borte og koden var borte.

Trekant i tøy hang på plass, regner med at dette var riktig post. Stod Årets post 1 eller’no men regner med at dette var riktig post og ikke en gammel som ikke er tatt inn.

Kompass funnet på post 37

Kompass med snor funnet på post 37 torsdag 11.06. Send kort beskrivelse og din postadresse til knut.loneland@getmail.no så kommer det i posten.

Sommerpostene 71-75 er nå klare!

Sommerpostene 71-75 er nå klare!

Post 66-70 er klare fra og med søndag 31. mai.

Neste uke legger vi også ut en ny barneløype på Østerås (post 126-130).

Dere kan også nå laste ned gratis familievennlig tur fra Øverland til Sæteren Gård (post 121-125 på http://turorientering.no/fossum/turer/2015/
(nederst på siden)