Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

G3

Post G3 (Mini-tur Granåsen) ble i går meldt å være revet ned. Nytt postflagg er nå på plass.

Post 76

Vi har fått spørsmål om Post 76, noen har ikke funnet den. Posten er kontrollert, den henger riktig. Postbeskrivelsen er “Kolle N”. Hvis du følger den avlange kollen nordover kan du ikke unngå å finne posten.

Post 102

Har kontrollert post 102. Flagget henger der det skal.
OBS! De to hyttene er tegnet inn på kartet som to små, svarte firkanter, karttegn for “liten bygning”. Posten henger på ruinen (åpen firkant på kartet), noen meter lengre nord.

Post 61

Post 61 (“Åpent område” i Henriksåsen) ble dessverre satt ut ca. 100 m SØ for der den skulle være, på en diffus gresslette som ikke står på kartet. Nå står den riktig.
De som har lett forgjeves kan sende SMS til 99291046, da får dere koden uten å måtte ta en tur til.

Post 22

Fikk melding i går om at posten var borte. Sjekket posten i dag. Flagget hang på rett sted og alt var OK.

Nye poster Gråkallenkartet

Postene 59-65 er satt ut – i Henriksåsen.
Fortsatt mye snø i øvre del. Det lønner seg å se godt på veivalgene og å utnytte skitraséene. Nedre del er stort sett bar.

Geitfjellkartet

Alle postene på Geitfjellkartet er ute.
Postene 41-45 ble satt ut i dag. Nesten snøfritt, men fortsatt vått på Revberget.

Status Gråkallen-kartet

Som kjent går prepareringsmaskinene fortsatt for fullt i øvre del av Bymarka, og snøen er heldekkende. Det er uvisst når disse postene kan settes ut. Melding vil bli gitt fortløpende på Turbloggen.