Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Klippekort

Hei. Jeg savner også klippekort og beskrivelse ved nedlasting fra nett. Noen fra Freidig som kan hjelpe oss?

Ikke beskrivelser ved nedlasting

Hei! Mulig dette ikke passer i turbloggen, men: jeg har kjøpt turene fex Geitfjellet på nett, som enkelt-turer. Når jeg laster ned får jeg da bare kartet, ikke postbeskrivelsene (eller “klippekort”, men det gjør ikke noe). Ikke veldig farlig, men beskrivelsene hadde vært kjekk å ha. Gjør jeg noe feil, eller er det systemet som er feil? Vennlig hilsen Trond

G8 Granåsen

Jeg og min gutt var innom G8 i dag. Jeg trodde jeg tok bilde av posten men da vi kom hjem var det ikke noe bilde av posten. Noen som kan hjelpe oss?

jan.erik.sveli@wemail.no

G3

Post G3 (Mini-tur Granåsen) ble i går meldt å være revet ned. Nytt postflagg er nå på plass.

Caps og kart funnet

Så i dag en grå caps og et kart ved stien på vei mot post 76. Ligger nært veien, så jeg lot det ligge der, siden det går fort å hente det.

Post 76

Vi har fått spørsmål om Post 76, noen har ikke funnet den. Posten er kontrollert, den henger riktig. Postbeskrivelsen er “Kolle N”. Hvis du følger den avlange kollen nordover kan du ikke unngå å finne posten.

Post 102

Har kontrollert post 102. Flagget henger der det skal.
OBS! De to hyttene er tegnet inn på kartet som to små, svarte firkanter, karttegn for “liten bygning”. Posten henger på ruinen (åpen firkant på kartet), noen meter lengre nord.