Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

briller funnet ved post 29

Svarte briller med oransje ender (styrke = 3.00, pd = 62+- 1mm 1018 funnet ved post 29 i går.

Ta kontakt på 450 19 540 for å få henteadressen.

Mvh Lauren

Poengberegning

Som en bruker har oppdaget får man totalt 446 poeng om en er så flink og tar alle postene. Det var planlagt at man skulle få 440 for dette, så en får altså litt mer poeng en tenkt. Vi vil likevel beholde merkekravene slik de er.

(Om vi endrer poengverdi på postene med feil poeng nå, så vil de som allerede har registrert disse postene få beholde sine poeng. Og da ville “poenglista” bli misvisende.)

Post 69, kontrollert i dag

Postflagget hang i riktig søkk, godt synlig fra alle deler av søkket.
Er enig med innlegget under her, at flagget ikke var plassert midt i «postringen» på kartet. Det er nå flyttet noe høyere opp i søkket.

Post 69

Møtte en dame idag som ikke hadde klart å finne post 69. Jeg tok den etterpå, den var lett å se, men man må se seg godt rundt, for den er vel plassert 30 meter for langt mot nord (for langt mot Leirsjøen)?

Post 77

Jeg har problemer med aa klippe post 77. Paa et bilde jeg har av den ser det ut til at koden er lik navnet til et selskap som frakter pakker, men jeg faar ikke godkjent dette. Er det noen som har noen hint om hvordan jeg kan faa riktig kode?