Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Frol IL (Levanger)

Frol IL (Levanger) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Frol IL (Levanger) på e-post gunnar.vatn@ntebb.no for å opplyse om dette.

Frol IL o-avdeling holder til på Levanger i Nord-Trøndelag. Frol IL's turorienteringstilbud, O-Trampen, har vært arrangert siden 1971. Dette er derfor den 50.sesongne med O-Trampen.

I 2020 blir det 66 poster på blant annet kartene Røstad, Staupshaugen, Halssteinen, Børsåsen, Storåsen, Buraunet, Storlivola og på utsnitt av fjellkartet Hårskallen.

På grunn av koronasituasjonsnen blir det ikke åpningsdag i år. Det blir heller ikke stifteklemmer på postene. På postene er det i stedet bokstaver som skrives i riktig rute på klippekortet.

Frol har siden 2010 hatt opplegg for sykkel-turorientering. Disse postene er på steder av både nyere og eldre kulturhistorisk interesse. I 2020 blir det også sykkelturorientering.

Frol arrangerer også O-Sjueren, som er klubbens o-karusell med løp som går på onsdagskvelder. Deltagelse her gir ekstrapoeng i O-Trampen. Sammen med OK Skøynar og Verdal OK arrangerer Frol Bygdakampen - 6 løp hvor deltagelse gir ekstrapoeng i O-Trampen. Så lenge forbudet mot idrettsarangement på grunn koronaviruset gjelder, vil det ikke bli arrangert slike løp. Følg med på nettsidene og facebook-siden til o-avdelingen når løpene starter opp igjen.