Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Arrangementer

Åpningsdag, Postfinner'n

Velkommen til ny turo-sesong!

I år er åpningsdagen ved Lysdammen (samme sted som i fjor).  Det blir tradisjonen tro fem åpningsposter, stemplingsrunde, info om Sprek i Gjerdrum og enkel opplæring i kart og kompass for de som ønsker det.

Etter en tur i skauen blir det kaker og saft/kaffe.

Vel møtt!

 

Verdens o-dag

Fra A-brua onsdag 23.mai, kl.18-19. Felles aktiviteter med rekruttkomiteen i o-laget og Sprek i Gjerdrum. Salg av turokonvolutter. De som deltar får 10 poeng på turokortet.

Arrangement med barnas turlag

Busterudvangen. Søndag 27.mai kl.12-14. Felles arrangement mellom Gjerdrum o-lag og Barnas turlag. Deltagelse gir 10 poeng.

Kaffepost

Ved Spikertjern tirsdag 12.juni kl.18:00-19:00. Merket fra Allmenningsvegen i Gjerdrum mot Gjermenningen, ca 10 min. å gå. Her er det prat om turposter, litt info om området og kaffe og kaker. Kaffeposten gir 10 poeng.

Høststart

Fra Kogstadvangen lørdag 18.august kl.12-14. Enkel o-løype på 2,5km langs sti og grusveg. Ta alle postene og få 15 poeng.

Avslutning

Årets avslutning er lagt til Busterudvangen i Gjerdrum søndag 14.oktober kl.13:00. Da er det utdeling av diplomer, merker og plaketter. Over kaffekoppen blir det også utveksling av erfaringer og opplevelser fra årets turorientering.