Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Månedens post for august

Trappemyrene ligger på åsen nord for Morratjenn. Navnet kommer nok av nivåforskjellen på myrene fra Svarttjenn og sørøstover. Stien/skiløypa som går rundt Morratjenn er en del av "Nordrunden" i Raumerløypa, et turrenn som gikk fra Skedsmo til Ask.

Fredfylt tur

I dag tok jeg en tur ut i skogen for å nyte stillheten og la tankene fare,Etter å ha vært midt oppe i kaoset, var det balsam for sjelen å komme ut i naturen, og tenke over dette forferdelige som rammet oss på fredag, mine tanker går til alle som er berørt.

Fredagskos.

Endelig hjemme igjen etter litt ferie, så hva var bedre en å finne flere poster, tok runden rundt spikertjern 52 til 55, ganske kupert terreng, så der ble vi møre i beina, spesielt for de minste.
Bading blir det også etter endt postleting, ikke så nøye om sola skinner her i gården.

Høstpostene i nord

Litt langt å gå, løpe eller sykle, men du verden for et fint terreng det er ved post 50! Nesten ikke lyng - skikkelig fartsterreng.
Ellers er det hyggelig å høre at så mange er i gang med høstpostene. En rast eller et bad i Gjermenningen kan jo anbefales når dere tar psot 46-50.

Månedens post juli

Krustjenn ligger ca 600m sør for Stråtjenn og omtrent 400m øst for Årstadvangen.
Sommerstid kan du både se og høre sauer på beite i området rundt tjennet.
På Årstadvangen bodde det tømmerhoggere i ”gamle dager”. Noen av dem gikk over åsen til og fra arbeidet i skauen. Da passerte de Krustjenn. Helt sikkert en strabasiøs tur i all slags vær og føreforhold.

Sommertur.

I dag hadde vi en riktig produktiv tur, tok postene 1-4, før vi gikk videre til høstpostene, det var fint at dere la ut de nå, for da fikk vi tatt alt på den veien rundt, før vi gikk innom post 5 ved bekkeberget.
Flott rundtur i deilig sommervær, nå venter vi på resten av høstpostene når vi kommer hjem fra ferien.
god sommer til alle postfinnere.

lysdammen.

I dag tok jeg og guttene turen til postene 6-9 på sykkel, før vi fant 9-11 etterpå, jammen er det mange flinke orienterere ute, i år møter jeg stadig flere ute.
Nå gleder jeg meg til noen dager fri, så jeg kan bruke litt mer en bare helger til å finne poster.
Hører det er mye fugleunger i skogen nå, det er rene konserten ute.