Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur med "snørr og barter".

Flott løpetur med snørr og barter i dag. Startet nederst på bekkeberget og løp gjennom feltet til toppen og ut mot post 9. Deretter på kompasskurs til post 10. Raskeste vei ut på hovedveien opp til kogstadvangen. Liten rast på spikertjern før vi løp opp til post 52. Tok deretter post 55, 54, og til sist 53. Løp opp en bitteliten orrhøne kylling som så vidt kunne fly. Moren satt rett ved siden av. Tung rute med mye opp og ned i terrenget på vei tilbake til kogstavangen via dretnetjenn. Fin tur i nydelig vær.

Høstposter

Det ble en fin ettermiddagstur for å prøve de nye høstpostene 12-15. Tusen takk for fine poster. Og ja, det klødde i beina etter å komme ut.

Mvh.
Geir og Grethe

Lørdags tur

Sykkeltur med hunden til gjermeningen først. Satte sykkelen ved månedspost for mai. Tok fram gps'n og løp inn til GPS post 1. Noe bløtt i skogen i dag, men flott vær og god tempratur.

Herlig terreng ved Mårratjern

Terrenget nord og vest på Gjermenningenkartet er av mine absolutte favoritter her hjemme. Gjerdrumsterrenget er veldig variabelt, men på langstrekket mellom 27 og 28 er det fin bunn og veldig god sikt. Gleder meg til 1.juli da høstpostene er ute + månedsposten ved Krustjern, som også ligger i et kjempeterreng.

gps poster.

Hvor fant man koordinatene til gps postene da?
Kasn ikke se at de er lagt ut.

Mandagstur.

Det er deiligt med fri så en kan benytte tiden til å finne flere poster, idag var vi 2 familier som gikk til busterudvangen for å finne både barneposter og voksne poster.
Mnd post lå vakkert til, med flott utsikt.
Lunsjen inntok vi på busterud etterpå.
Det var tydeligvis den store post dagen i dag,for jeg har aldri sett så mange postjegere på en gang, møtte flere par.
Etterpå ble det bading på svette unger.

GPS tur 1. pinsedag

Endelig sol og fint tur-O vær. Geir og Grethe tok begge GPS postene, noe som gikk greit da vi bare kunne gå etter koordinater idag. Koste oss med niste og kaffe på Nittebergvangen.

Koordinater GPS post1: N60 05.852 E010 55.620 kolle