Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lørdagstur

Fin tur opp til Busterudvangen og lalaåsen. To raske poster på en lørdags ettermiddag.

Kveldstur.

Sykkeltur med hunden til gjermeningen først, for så å løpe ut fra M1 til post 34 og 35. Enig i at post 34 ligger godt gjemt. Fin kveldstur.

Endelig sommer.

Jeg hadde tatt meg fri i går og benyttet dagen til å finne noen poster ved gjermenningen.
Det var et knall vær å dra ut i, og fant postene lett, utenom 34, den lå jammen kronglete til, men en kan jo ikke gi seg heller.Stille og fredelig i marka denne dagen.

Høytliggende punkt

Flott utsikt fra månedens post for juni, Lalaåsen. Kunne se til Øyeren f.eks. Dette må være et av de få stedene i kommunen som ligger høyere enn Busterudvangen?

Turorientering - en risikosport

For en del år siden fikk jeg en traumatisk opplevelse under tur-o. På vei fra enden av Busterudveien og sørover skremte jeg opp en elg med kalv som lå i lyngen. Den reiste seg opp og satte etter. Har nok aldri løpt så fort før..

På dagens tur møtte jeg et par med to terriere på vei ned fra Busterud. De holdt ikke hundene tilstrekkelig fast og en av de løp etter meg, så jeg skar inn i bushen og etterhvert stoppet hunden.

Men alt i alt er tur-o en veldig fredelig sport med fuglekvitter og sildrende bekker man kanskje ikke legger merke til på ordinære løp for de som driver med det.

utsikten på buvann.

Da er sesongen igang for vår del, vi startet med mnd post ved buvann, flott plass å raste og flott utsikt, deretter syklet vi inn til en annen perle, myrgruvefossen.