Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tilbakemeldinger fra sesongen

Noen tilbakemeldinger er kommet gjennom årets sesong. Komitéen tar dette med seg i forberedelsene til våren. Er det andre ting dere kommer på kan dere bruke bloggen eller kontakte Anne Grethe eller andre dere vet har en finger med i spillet.

Trivelig avslutning ved Veståsen

Humøret var på topp under dagens avrunding av Postfinnern. Merker, diplomer og plaketter ble delt ut av komitéleder Anne Grethe Rustad godt hjulpet av Anne Berit Moe. Etterpå ble erfaringer fra årets sesong delt over en kopp kaffe og en kakebit. GOL ønsker velkommen tilbake neste år og håper å se gamle og nye prøve seg!

Åpne bommer til GPS-postene

Kjekt med åpne bommer nå i bærplukkerperioden. Spennende å følge pila uten å bruke kart, og idag med veldig koselig turfølge i Kristin. Hun lyktes ikke helt med å bruke iPhone nylig og trengte da et lynkurs i bruk av Garmin istedet!

Hvit skog - en teori

Vann blir kalket for å gjøre noe med forsuring. Kan det være at helikopteret har bommet på tjernet og truffet trærne ved siden av?

Rotua lar seg passere

Ifølge kartnormen er Rotua upasserbar ved den innerste parkeringa på Sjonken hvor det er naturlig å krysse mellom 60 og M3. Kan berolige at elva er veldig smal og grunn akkurat der hvor stien fra post 60 kommer ned til elvebredden og man kommer seg enkelt over.

Husk fotokonkurransen

Kronber’n er altså med dette bildet deltaker i årets fotokonkurranse basert på bilder som er lastet opp på bloggen i løpet av sesongen. Vil du konkurrere med disse markblomstene kan du sette inn bilder på ditt neste innlegg.