Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tilbakemeldinger fra sesongen

Noen tilbakemeldinger er kommet gjennom årets sesong. Komitéen tar dette med seg i forberedelsene til våren. Er det andre ting dere kommer på kan dere bruke bloggen eller kontakte Anne Grethe eller andre dere vet har en finger med i spillet.

Trivelig avslutning ved Veståsen

Humøret var på topp under dagens avrunding av Postfinnern. Merker, diplomer og plaketter ble delt ut av komitéleder Anne Grethe Rustad godt hjulpet av Anne Berit Moe. Etterpå ble erfaringer fra årets sesong delt over en kopp kaffe og en kakebit. GOL ønsker velkommen tilbake neste år og håper å se gamle og nye prøve seg!

Vinnere av uttrekkspremier på nærpostene

Nedenfor ser dere de heldige vinnerne av uttrekkspremiene på nærpostene i år:
Ragnhild Ruud, Turid B. Martinsen, Heidi Sønsterudbråten, Grethe Krutnes, Trygve Torvik og Sophie Molander.
Premiene deles ut på turoavslutninga søndag 20.oktober. De som ikke møter opp vil få dem i postkassa.

Vi ønsker dere vel møtt til nye turer neste år!

Sesongavslutning søndag 20.oktober

Vi avslutter turo-sesongen i Hundremeterskogen på Veståsen kl.13:00 på søndag. Utdeling av merker, diplomer og plaketter. Premier til beste bilde, og uttrekkspremier fra nærpostene. Servering av kaffe/te/saft og kaker.
VEL MØTT!

Mange fine bilder

Hyggelig at så mange av dere har lagt ut bilder på turo-bloggen vår. I vår lovte vi premie til beste bilde, og kåringa er nå foretatt.
Vinnerbildet er Svein Knutsen sitt “Hvit skog nord for Nordre Skuttjern”, i nærheten av post 30.
En liten premie vanker på sesongavslutninga.

Åpne bommer til GPS-postene

Kjekt med åpne bommer nå i bærplukkerperioden. Spennende å følge pila uten å bruke kart, og idag med veldig koselig turfølge i Kristin. Hun lyktes ikke helt med å bruke iPhone nylig og trengte da et lynkurs i bruk av Garmin istedet!

Hvit skog - en teori

Vann blir kalket for å gjøre noe med forsuring. Kan det være at helikopteret har bommet på tjernet og truffet trærne ved siden av?

Rotua lar seg passere

Ifølge kartnormen er Rotua upasserbar ved den innerste parkeringa på Sjonken hvor det er naturlig å krysse mellom 60 og M3. Kan berolige at elva er veldig smal og grunn akkurat der hvor stien fra post 60 kommer ned til elvebredden og man kommer seg enkelt over.