Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post N29 var der for to uker siden

Flagget ligger flatt oppå en gigantstein og det er jo også vanskelig å orientere når terrenget er borte. Er jo mulig den aktuelle steinen er fjernet på disse to ukene. Ellers anbefales å ta utgangspunkt i randsonen på nedsida med den lange gule myra som siste sikre.

Post N29

Post N29 er ikke til å finne. Ligger midt i et utbyggingsfelt. Er merket med stor stein. Her finnes nå bare store sprengsteiner:-) Post N26 er også borte.

Post 26

Denne posten blir ikke hengt opp igjen, da den nok ligger så nær bebyggelse at det er stor mulighet for at den vil bli tatt ned igjen flere ganger.
Vi beklager at noen tar ned postene vi henger ut for at dere skal få en fin tur i skogen. Noter at dere har vært på stedet der posten skulle være, så får dere det godkjent.

Yrende folkeliv i skauen

Gledelig mange mosjonister å se kl.21 en tirsdag kveld. A-brua blir litt som Sinsenkrysset med ring 3 under. Jeg så syklister, joggende, gående med og uten hund, samt en gjeng glade turorienterere i den lave kveldssola.

Konvolutter i butikkene fra etter åpningsdagene

Noen ivrige turorienterere var innom utsalgsstedene før åpningsdagen for å sikre seg konvolutt. Disse fikk dessverre ikke kjøpt da konvolutter ble levert mandagen etter, dvs 6.mai. Vi syns det er viktig at alle som kommer på åpningsdagene får kjøpt konvolutt og derfor ventet vi til dagen etter med å gi restopplaget til våre samarbeidspartnere Rema Ask, Rema Skedsmo og G-sport Kløfta samt Rimi Eltonåsen/Nannestad torg. Håper på forståelse for dette og butikkene selv er altså ikke grunnen til at opplegget ikke var klart. Klok av skade bør vi muligens ha noen eksemplarer ute i butikkene noen dager i forkant men kan komme tilbake til dette. Nå er ihvertfall ting på plass og vi ønsker alle gode opplevelser i skogen.