Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 30

Mange fine bilder

Hyggelig at så mange av dere har lagt ut bilder på turo-bloggen vår. I vår lovte vi premie til beste bilde, og kåringa er nå foretatt.
Vinnerbildet er Svein Knutsen sitt “Hvit skog nord for Nordre Skuttjern”, i nærheten av post 30.
En liten premie vanker på sesongavslutninga.

Herlig søndagstur.

Da var postene rundt Busterudvangen også tatt, var ute i 4 timer og måtte stoppe flere ganger underveis for å plukke store fine blåbær.
Fikk med meg 10 liter etter endt tur.

Fikk et heldigt møte med skogens konge også ved post 30, en skikkelig storokse.
Turkameraten min øynet elgstek et lite øyeblikk:-)).
Majestetiske dyr, der de løp over myra.

En kjempefin tur O tur til Geiteryggen.med Tea og Teeve.

Siden bommen på Busterudveien er stengt måtte jeg gå stien fra Grønlund. Mon tro det var grunnen til at jeg var nesten helt alene, traff ikke en skjel i skogen, kun en sykkelist og en mosjonist på Ringdalsveien. Dagen i dag var helt fantastisk sola stekte fra en klar himmel temp. minst 28 i skyggen. Myggen glimret med sitt fravær, kun noen flekkfluer. Matpause ved nordre Skutetjern var velfortjent.Kan anbefales,men kun på vestsida. Kan noen si hva som er galt med skogen på nordsiden den er helt hvit. Veien jeg valgte fra post 31 til 32 var ikke av de letteste, så gå ikke ned blokkfeltet nord for Geitryggen og over nordenden av myra øst for post 32. Der var det kronglete med nedfallstrær og dype hull og bratt oppstiging til post 32. Resten av turen gikk på stien langsmed høydedraget øst for Ryggevann og Langvann. Stien er enkelte steder nesten borte, især der den går i traseen for høyspentlinja. Denne stien fortjener og brukes mer og aller helst merkes siden den går helt til Søndre Ryggevann.
Ha en fortsatt god tur O sesong.
Svein H.Knutsen