Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sesongen er over - husk å sende inn kortet !

Ved sesongslutt regner du ut egen poengsum, fører denne på kortet og sender det til Anne Grethe Rustad, Rustad gård, Rustadvegen 11, 2022 Gjerdrum. Frist 1.oktober. Husk å oppgi fødselsår på kortet. Merket deles ut gratis til de som er 16 år eller yngre, samt de som oppnår kravet til merke første gang. Hvis du likevel ønsker merket, koster dette kr.20,-. (Husk å oppgi dette på kontrollkortet). Plakett i bronse, sølv eller gull oppnås når merkekravet til gull er oppnådd 5, 10,15 ganger osv. Utdelinga finner sted på avslutningsdagen.

Tilbake på Kløvberget

En trivelig tur ble det da vi fullførte Kløvberget. Mye blåbær fortsatt og Kristin plukket ivrig en isboks mens jeg prøvde temme balstyringen Kompis som er på jakt etter tisper. Beitedyra ved masta var borte nå.

Nytt og spennende bekjentskap med Kløvberget

I dette området hadde ingen av oss tråkket før. Vi delte kartet i to men passa på å finne GPS-posten der pluss M3. Snart er det august og sjansen spolert.

Startet bratt oppover fra merket parkering mot post 60. Av kartet kunne vi se at det var litt ulendt men det var kurant å bevege seg. Kompis hadde for vane å gå på feil side av trærne bare …

Kristin er glad i å lage blåbærpai så hun hadde med seg bærplukkeren. Herlig mye bær i skauen nå og en lokal mann vi prata med etter turen sa det var mer i år enn i fjor.

Før sesongen er omme tar vi en ny tur opp hit for å fullføre kartet.

Herlig i skauen på nasjonaldagen

17.mai er en fin dag for orientering. Barna er blitt såpass store at det ikke lenger er like attraktivt å gå i tog. Dette åpner opp for andre sysler som gir minst like mye mening.

Vi dro opp til Maura for å prøve oss på de åtte postene som lå innenfor Sangsvanelia. Utbyggingen her ser ut til å stå i stampe. En fin runde ventet oss med en stor sti som vi brukte flittig. Deilig og stille bare avbrutt av ett og annet fly på Gardermoen.

N1

N1 ligger veldig nær bebyggelse og skolevei så det er ikke usannsynlig at pøbler har fjernet denne. Dette opplever vi dessverre fra tid til annen. Ta kontakt med noen av oss i tur-o-komiteen isåfall.

Endring i salg av konvolutter

Fra og med 2016 vil konvolutter ikke selges på Rema 1000 Skedsmokorset. Rema 1000 på Ask vil når tur-o-sesongen starter være stengt grunnet flytting til nye lokaler. De som kjøper konvolutter bes vennligst benytte en av følgende tre utsalg:

  • G-sport Kløfta (Romerikssenteret)
  • Coop Eltonåsen (tidligere Rimi)
  • Kiwi Maura

Salget på Ask vil starte opp primo Mai når butikken er åpen igjen.