Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Herlig i skauen på nasjonaldagen

17.mai er en fin dag for orientering. Barna er blitt såpass store at det ikke lenger er like attraktivt å gå i tog. Dette åpner opp for andre sysler som gir minst like mye mening.

Vi dro opp til Maura for å prøve oss på de åtte postene som lå innenfor Sangsvanelia. Utbyggingen her ser ut til å stå i stampe. En fin runde ventet oss med en stor sti som vi brukte flittig. Deilig og stille bare avbrutt av ett og annet fly på Gardermoen.

Endelig er sesongen igang

Da har sesongen endelig starta både for 2- og 4-beinte. Gleder oss til å komme ut i skogen igjen og finne poster. Håper vi ser mange turorientere ute på tur enten på eller mellom postene.

N1

N1 ligger veldig nær bebyggelse og skolevei så det er ikke usannsynlig at pøbler har fjernet denne. Dette opplever vi dessverre fra tid til annen. Ta kontakt med noen av oss i tur-o-komiteen isåfall.

Vi er igang!

Bamse og jeg er helt ferske på turorientering, så vi starter med nærpostene. Debuterte med å finne nærpost nr 10 og tok med oss tre poster til på vår fredagstur. Men skjønner ikke hvor i all verden nærpost nr 1 hadde gjemt seg… Som sagt: nybegynner. Gleder meg til å finne mange flere poster og bli bedre kjent både i Gjerdrum og Nannestad.

Endring i salg av konvolutter

Fra og med 2016 vil konvolutter ikke selges på Rema 1000 Skedsmokorset. Rema 1000 på Ask vil når tur-o-sesongen starter være stengt grunnet flytting til nye lokaler. De som kjøper konvolutter bes vennligst benytte en av følgende tre utsalg:

  • G-sport Kløfta (Romerikssenteret)
  • Coop Eltonåsen (tidligere Rimi)
  • Kiwi Maura

Salget på Ask vil starte opp primo Mai når butikken er åpen igjen.