Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mange gullmerker

Vi har foreløpig 29 turorienterere som har klart gullmerket! Husk å sende inn kontrollkortet, eller registrer deg på turo-på-nett.

Sesongavslutning

Vi minner om at postene står ute t.o.m. søndag 23.september. Benytt den siste helga til å ta poster du mangler (etter at uværet har passert…).

Vi håper å se mange av dere på Busterud søndag 14.oktober kl.13.00. Da er det utdeling av merker, plaketter og diplomer.
Busterudvangen er åpen for salg hver søndag fra 23.september.

Høststarten på Kokstadvangen

Nytt i år var oppstart på høstsesongen. Vi hadde laget ei enkel o-løype rundt om Henivangen og Spikertjern. 21 ivrige og blide turorienterere møtte opp. Litt av og på med regntøyet, kaffekos og turoprat.

Busterudvangen

Godt besøk av turorienterere på Busterud i finværet på søndag. Lene hadde laget stjerneorientering – 6 poster i “alle” retninger fra hytta. Både unge (3-åringer), de litt eldre og de godt voksne fant poster og koste seg med kaker og boller etterpå.
Barnas turlag hadde tur til samme sted, men de ble nok mer frista av badevannet denne dagen. Vi håper de blir med på tur en annen gang.

Poeng

Hei, det har blitt litt forvirring ang hvor mange poeng man får på enkeltarrangementene. Vi har klart “å blande” poengene på Busterudvangen og Høststarten. Derfor gir vi 15 poeng på begge to. (Dette innebærer oppmøte og at man tar noen eller aller helst alle postene.)

Snart kommer resten av postene i skauen – ønsker dere flere fine turer.

Verdens o-dag

Over 60 stykker møtte opp ved A-brua i kveld og fant o-poster. Både turorientere, rekrutter og barn fra idrettskolen fant poster langs “lillerunden” eller rundt Lysdammen. Etterpå var det spurtrunde for de ivrigste. Noen av ungene løp bortimot 10 ganger og ble skikkelig svette.

Poeng til merkene

Dessverre så ble merkekravene skrevet inn feil. De riktige tallene (de dere finner på infoarket i turokonvolutten) er nå på nettet også.

Noen synes kanskje det er en del høyere poengkrav i år. Det er fordi noen poster har høyere poeng enn tidligere og fordi vi har flere aktiviteter som gir 10-15 poeng. Alt i alt skulle det ikke bli vanskeligere å få gullmerke.

Åpningsdag 6.mai

Vi åpner sesongen fra området ved Lysdammen. Møt opp mellom kl.12.00 og 14.00.
Åpningsposter, Sprek i Gjerdrum (stolpeposter), spurtrunde for de yngste, enkel opplæring for de som ønsker det OG kaffe, saft, boller og kaker.

Vårpostene

Vi er litt usikre på hvor mange poster vi får satt ut i skogen før åpningsdagen.
Følg med, vi holder dere oppdatert.