Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

M4

Takk for at du putta arket inn. Det er bare ett A4-ark men tenkte det var lurt med to plastlommer likevel.

M4 er klar for innrykk

Til info er kartet en del forenklet rundt posten. Stien går feks helt til kolla, den stopper ikke nedi lia i forkant. Og det er flere skrenter som skulle blitt tegna inn rett ved.

M3 Morratjern

Det henger ikke plakat på Morratjern. Skriver litt her istedet. Tjernet er veldig idyllisk og vi har tidligere selv opplevd at det er mye blåbær i området (seinere på høsten). Den fine skiløypa som kalles Nordrunden går øst for tjernet og var med det et sted det nå nedlagte skirennet Raumerløpet passerte.

Bra oppmøte på Spikertjern

Et tjuetall turorienterere møtte opp ved hytta for trivelig kaffeprat og 10 fortjente poeng. Undertegnede fortalte litt om Spikertjerns rolle i gruvedrifta mens de frammøtte smakte på Kristins gode kake. Knotten var rimelig plagsom ikveld men humøret til folk var likevel bra. Vi møtes igjen til høststarten.

Stolpejakt

Du får inntil 30 poeng ved å besøke stolper i Gjerdrum. 1 poeng pr. stolpe, maks 30. Bruk rutene S1-S30 for å registrere disse. Det spiller ingen rolle hvilke ruter du bruker. Du kan feks stemple på stolpe 54 og bruke rute nr.1.