Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mange gullmerker

Vi har foreløpig 29 turorienterere som har klart gullmerket! Husk å sende inn kontrollkortet, eller registrer deg på turo-på-nett.

Sesongavslutning

Vi minner om at postene står ute t.o.m. søndag 23.september. Benytt den siste helga til å ta poster du mangler (etter at uværet har passert…).

Vi håper å se mange av dere på Busterud søndag 14.oktober kl.13.00. Da er det utdeling av merker, plaketter og diplomer.
Busterudvangen er åpen for salg hver søndag fra 23.september.

Høststarten på Kokstadvangen

Nytt i år var oppstart på høstsesongen. Vi hadde laget ei enkel o-løype rundt om Henivangen og Spikertjern. 21 ivrige og blide turorienterere møtte opp. Litt av og på med regntøyet, kaffekos og turoprat.

M4

Takk for at du putta arket inn. Det er bare ett A4-ark men tenkte det var lurt med to plastlommer likevel.

M4 er klar for innrykk

Til info er kartet en del forenklet rundt posten. Stien går feks helt til kolla, den stopper ikke nedi lia i forkant. Og det er flere skrenter som skulle blitt tegna inn rett ved.

M3 Morratjern

Det henger ikke plakat på Morratjern. Skriver litt her istedet. Tjernet er veldig idyllisk og vi har tidligere selv opplevd at det er mye blåbær i området (seinere på høsten). Den fine skiløypa som kalles Nordrunden går øst for tjernet og var med det et sted det nå nedlagte skirennet Raumerløpet passerte.

Flere tur o-poster ved post 25.

Under skrenten i nedre venstre (vestre) del av trekanten som viser vår post 25 henger en tur o-post fra en annen arrangør. Skrenten er nok større enn beskrevet på kartet og er nærmest et stup – og kan forveksles med vårt stup. Posten tilhører antagelig Nittedal o-lag.
Ellers har det vokst opp en del trær og vegetasjon de siste årene under og rundt vårt stup der posten er. God tur:-)