Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tveitvangen med steinkirka.

Da var siste post for denne sesongen besøkt 18.09 kl 18.30 og siden den lå like under toppen der Tveitvangen ligger, var det jo naturlig og besøke Tveitvangen med den karakterristiske steinen. Tveitvangen er vel også den nordligste setervangen i Gjerdrum.Det var sikkert en lang sterervandring. for det er mer enn 6 km i luftlinje, fra Tveit til Tveitvangen.

Mange gullmerker

Vi har foreløpig 29 turorienterere som har klart gullmerket! Husk å sende inn kontrollkortet, eller registrer deg på turo-på-nett.

Sesongavslutning

Vi minner om at postene står ute t.o.m. søndag 23.september. Benytt den siste helga til å ta poster du mangler (etter at uværet har passert…).

Vi håper å se mange av dere på Busterud søndag 14.oktober kl.13.00. Da er det utdeling av merker, plaketter og diplomer.
Busterudvangen er åpen for salg hver søndag fra 23.september.

Høststarten på Kokstadvangen

Nytt i år var oppstart på høstsesongen. Vi hadde laget ei enkel o-løype rundt om Henivangen og Spikertjern. 21 ivrige og blide turorienterere møtte opp. Litt av og på med regntøyet, kaffekos og turoprat.

Tur til Dretnetjern

Hadde det ikke vært for M5 er det ikke sikkert jeg hadde funnet på å gå til Dretnetjern noengang, så jeg er glad for at posten er nettopp det. For et idyllisk lite tjern! Mulig jeg valgte en noe utradisjonell adkomst 😊 Syntes det var litt for vått langs sydenden av Spikertjern til at det kunne være der vi skulle gå for å finne skiløypa… Kom oss da fram på denne måten også, hunden og jeg. Skiløypa tilbake, og der anbefaler jeg støvler.

M5

Hei
Ingen plastlomme eller infoark ved M5/Dretnetjern. Lette litt rundt, men fant ingenting.
M5 og 22-25 fin tur, uvant å bli våt på beina :-))

M4

Takk for at du putta arket inn. Det er bare ett A4-ark men tenkte det var lurt med to plastlommer likevel.

M4 August

Var på M4 v/ lille Gimil, arket med info var ikke der og det hang to tomme plastlommer i den lille grana.
Jeg lette litt, og fant et ark med info på bakken bak grana. Det hadde nok falt ut av plastlommen.
Jeg fikk tredd det inn i plastlommen, og inn blant grenene på grana.
Vet ikke om det skal være et ark til, det var jo to plastlommer.
Noen må kanskje sjekke dette??