Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Poeng

Hei, det har blitt litt forvirring ang hvor mange poeng man får på enkeltarrangementene. Vi har klart “å blande” poengene på Busterudvangen og Høststarten. Derfor gir vi 15 poeng på begge to. (Dette innebærer oppmøte og at man tar noen eller aller helst alle postene.)

Snart kommer resten av postene i skauen – ønsker dere flere fine turer.

Verdens o-dag

Over 60 stykker møtte opp ved A-brua i kveld og fant o-poster. Både turorientere, rekrutter og barn fra idrettskolen fant poster langs “lillerunden” eller rundt Lysdammen. Etterpå var det spurtrunde for de ivrigste. Noen av ungene løp bortimot 10 ganger og ble skikkelig svette.

Poeng til merkene

Dessverre så ble merkekravene skrevet inn feil. De riktige tallene (de dere finner på infoarket i turokonvolutten) er nå på nettet også.

Noen synes kanskje det er en del høyere poengkrav i år. Det er fordi noen poster har høyere poeng enn tidligere og fordi vi har flere aktiviteter som gir 10-15 poeng. Alt i alt skulle det ikke bli vanskeligere å få gullmerke.

10 ekstra tur-o poeng på verdens o-dag 23. mai

Benytt muligheten til 10 ekstra poeng ved å møte opp ved A-brua mellom kl 18-20 og ta en enkel o-løype derfra. Kvitter for WOD på klippekortet. Gjerdrum o-lag stiller med instruktører som gir en rask instruksjon i kart og kompass for de som ønsker det.
GOD TUR :-)

post 9

Stolpen/treet hadde falt ned mellom “kollene”.
stilte den opp mot et lite tre, litt mer synlig…

Post 39

Post 39 mangler ikke tall (postnummer), men det henger et postflagg (med stifteklemme) litt lenger nede, så det er kanskje lett å ta feil der.