Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sesongavslutning

Vi minner om sesongavslutninga på Busterudvangen søndag 13.oktober kl. 13.00.

Hytta er åpen for salg hver søndag framover, fra kl. 11.00.

Vel møtt til utdeling av merker og diplomer, og en hyggelig prat rundt bordet på Busterudvangen.

Tur til M4

Tirsdagskvelden var 16 stk på tur til M4, like ovenfor pumpehuset til Gimilvann vannverk. Tryggve på 41/2 år var yngst, mens oldefar Hans på snart 86 var den eldste. Det ble en rolig og koselig tur oppover de bratte bakkene, mens Svein forserte i stor fart. Vel oppe på posten ble det snakka om stolpejakt/ turorientering, om årets turer, skogbrannen i Åsgreina og til slutt fortalte Anne Grethe litt om vannverkets historie.

Nye poster i skogen

Vi minner om at nå er det flere poster i skogen, nye fine runder både i Gjerdrum og Nannestad. Runden i Åsgreina er krevende både fysisk og orienteringsmessig. Minner om at det er en del ny hogst rundt post 43 (se lenger ned på bloggen) og at det videre oppover i lia er blitt tynna en del i skogen. Her må man løfte beina godt. Flott utsikt mange steder.
Vi ønsker dere mange fine turer utover sommeren og høsten.

Kaffeposten

Kaffepost 12.juni ved Nybrua.
Onsdagskvelden bød på godt vær, og ca. 35 turorienterere hadde tatt turen til Nybrua. Det var kaffe og kaker, prat om turpostene, alt regnværet vi har hatt og hvor bløtt det var i skauen, vi heia på de som løp Gjerdrumsløp og hørte Anne Grethe fortelle litt om hvorfor det heter «Nybrua» og om vegene i almenninga.

Noen kom innom bare for å ta kaffeposten, mens andre hadde tatt noen poster i nærheten før de dukka opp. De yngste var Kasper (2år) og Trygve (4år), mens oldefar Hans nok var av de eldste. Mange fortalte at de var ferdige med vårens poster, og gleda seg til søndag, for da kom resten av årets turposter.

M2, Busterudvangen

Månedens post for juni er på plass på Busterudvangen. Tar du posten på en søndag, kan du kjøpe vafler/kaker mm og kose deg litt ekstra i sola utafor hytta.

Hogst i Åsgreina

I vinter og vår har det blitt hogd en del i Åsgreina. Dette gjelder også ved post 43. (Postene i Åsgreina er ikke ute før 16.juni.)

Det skraverte området på bildet viser hogstfeltet.

Verdens o-dag

Møt opp på Veståsen skole fra kl.18.00. Ta turposter, stolper eller prøve deg på dagens løype. 10 poeng på klippekortet.

Mange frammøtte på åpningsdagen

Over 50 voksne og rundt 25 barn møtte opp ved Lysdammen på søndag. Det var 5 åpningsposter, EKT/spurt-runde og en liten natursti. Itillegg var det som vanlig kaker og boller til alle som deltok.

Det var stor aktivitet blant både unge og gamle. Hyggelig å treffe igjen våre faste deltagere, men også flott å se nye fjes som er klare for turer i den flotte skauen vår.
Vi minner om at det onsdag 15.mai er opplegg i forbindelse med Verdens o-dag. Da finner dere oss ved Veståsen skole. Prøv dere på løyper som passe for alle eller ta noen av turpostene i området.

Åpningsdag 5.mai

Velkommen til turorienteringsåpning på søndag. Vi er ved helikopterplassen ved Lysdammen kl.12.00-14.00.
Det blir 5 åpningsposter, EKT-spurtrunde og en annen aktivitet for de yngste. Premie til de som deltar – og selvsagt kaffe/saft og kaker/boller.

VEL MØTT!