Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

De kodeløse

Jeg ser fortsatt ikke noe argument for IKKE å ha koder. Over 90% av arrangørene har koder for elektronisk klipping og det er heldigvis økende.

PS
Er det denne Andreassen som bestemmer hva som bør skrives her på bloggen?
DS

Kodeløse poster

Hva er poenget med å klippe en kodeløs post? Og hva er argumentet for ikke å benytte koder som ellers er en standard? Med koder blir det jo i tillegg slutt på at svake sjeler sitter hjemme og klipper. De er visst nede i totalt 5-600 slike klipp i året nå. Håpet er jo at slikt tull opphører.

Ad kodeløse poster

Statistisk ser det ut til at disse postene har dårligere besøk, Jeg vet at der er flere som ikke tar poster som ikke lar seg dokumentere på skikkelig vis. Derfor. Det kan jo prøves ut neste år – bruke koder som de fleste andre arrangørene på Turorintering.no.

Kodeløse poster

Blir det innført koder på postene neste sesong? Dette bidrar i hovedregel til bedre besøk. Har ikke funnet hundeselen. Håper at det ikke ble så langt å bære hunden hjem.