Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kodeløse poster

Blir det innført koder på postene neste sesong? Dette bidrar i hovedregel til bedre besøk. Har ikke funnet hundeselen. Håper at det ikke ble så langt å bære hunden hjem.

Mistet

Tea mistet hundeselen sin ved post 29. i dag 30 juni. Dersom noen skulle finne den, er det fint om dere tar den med på tur o avslutningen.
Med tur o hilsen Tea.

Nye poster i skogen

Vi minner om at nå er det flere poster i skogen, nye fine runder både i Gjerdrum og Nannestad. Runden i Åsgreina er krevende både fysisk og orienteringsmessig. Minner om at det er en del ny hogst rundt post 43 (se lenger ned på bloggen) og at det videre oppover i lia er blitt tynna en del i skogen. Her må man løfte beina godt. Flott utsikt mange steder.
Vi ønsker dere mange fine turer utover sommeren og høsten.

Rundtjern runde

Kjempefin tur tur/retur Busterudv. – Rundtjern M2 og 21 – 30.. Sol og passe varmt. Snubla og ble litt våt på post 27, men alt var uansett fint en fin sommerdag :-))
Brukte ca. 4 timer, inkl. pause v/ Rundtjern.

Kaffeposten

Kaffepost 12.juni ved Nybrua.
Onsdagskvelden bød på godt vær, og ca. 35 turorienterere hadde tatt turen til Nybrua. Det var kaffe og kaker, prat om turpostene, alt regnværet vi har hatt og hvor bløtt det var i skauen, vi heia på de som løp Gjerdrumsløp og hørte Anne Grethe fortelle litt om hvorfor det heter «Nybrua» og om vegene i almenninga.

Noen kom innom bare for å ta kaffeposten, mens andre hadde tatt noen poster i nærheten før de dukka opp. De yngste var Kasper (2år) og Trygve (4år), mens oldefar Hans nok var av de eldste. Mange fortalte at de var ferdige med vårens poster, og gleda seg til søndag, for da kom resten av årets turposter.

M2, Busterudvangen

Månedens post for juni er på plass på Busterudvangen. Tar du posten på en søndag, kan du kjøpe vafler/kaker mm og kose deg litt ekstra i sola utafor hytta.

fin tur til Askvangen

Fin tur, litt våt tur til Askvangen og postene 11-15.
møtte flere ivrige postletere på stien.
Startet opp ved Kniplia, men havnet ned ved Grønlund til slutt. Tok feil ved et hogstfeldt og fulgte “tømmerveien”, det skulle jeg ikke ha gjort.
en kjempegrei dame kjørte meg til Kniplia :-)))
Men en fin dag ble det !!!

Hogst i Åsgreina

I vinter og vår har det blitt hogd en del i Åsgreina. Dette gjelder også ved post 43. (Postene i Åsgreina er ikke ute før 16.juni.)

Det skraverte området på bildet viser hogstfeltet.

Verdens o-dag

Møt opp på Veståsen skole fra kl.18.00. Ta turposter, stolper eller prøve deg på dagens løype. 10 poeng på klippekortet.