Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Hjortlusfluer er høstens plage.

Fredag 10.09 hadde jeg en kjempefin O-tur til postene 55 til 60 Gimildammen. Greie poster og finne i lett terreng og ikke minst tørt som krutt i så det var lett å gå. Men et lite kryp forsuret dagen Hjortlusflua med sine bakholdsangrep. Landet stadig i nakken og krøyp opp i nakkehåret. Morgenen etter våknet jeg med flere kuler i nakken og ei flue i håret. Har aldri tenkt at flua kunne bite så en får kuler og sår i hodebunnen.

Svart tur Kniplia.

Post 27 ligger etter min mening ikke ved den høyeste skrenten,men ved en lavere del av skrenten nord for der jeg mener posten skulle ligget.

Rød tur Busterud.

Det ble en fin tur i et flott vær til postene sør om Busterud på tirsdag ettermiddag. Har ikke brukt stien over Lallaåsen og ned til Ryggevann siden 2017 da M2 lå i Mushogget. På vei til post 14 på stien Øst for Ryggevann passet det med kafferast, på den vanlige rasteplassen, over stupet på høyden i nordenden av N.Ryggevann. Her får du et glimt av vannet og fin utsikt til Prekestolen. Sist jeg gikk her var det mye vindfall som sperret stien, men noen vennlige skjeler har ryddet vei gjennom vindfallet.