Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grimstad Turorientering - Skaulofferen

Grimstad Turorientering - Skaulofferen har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Grimstad Turorientering - Skaulofferen på e-post wirakt@gmail.com for å opplyse om dette.

Det blir i år satt ut 45 poster, fordelt på 3 kart Antall poster i hvert kartområde vil i år være 15 poster.

Postene blir merket med orange og hvite plastplater som blir hengt opp på eller i umiddelbar nærhet av den detaljen som er i senter av ringen på kartet. Ved posten skal det også henge en tang for kontrollklipping.

Vi håper årets Skaulofferen gir deg mange fine turer og god trim. Ta deg tid til å nyte utsikten fra en del av postene og nyt medbragt kaffe/drikke og mat på de mest idylliske stedene.Ta gjerne et bad der det måtte passe.

Det gjelder å finne flest mulig poster og sanke mest mulig poeng. Totalt er det i år mulig å få 300 poeng. Poengene er spredt rundt på postene og vil variere i noen grad alt etter vanskelighetsgrad og tilkomst. (Se kontrollkort for poeng beregning.)

NB! For å få gull er det 300 poeng som gjelder. 

Postene blir stående i fra 30.03. til 22.09