Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grimstad Turorientering - Skaulofferen

Grimstad Turorientering - Skaulofferen har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Grimstad Turorientering - Skaulofferen på e-post wirakt@gmail.com for å opplyse om dette.

Det blir i år satt ut 45 poster, fordelt på 3 kart Antall poster i hvert kartområde vil i år være 15 poster.

Postene blir merket med orange og hvite plastplater som blir hengt opp på eller i umiddelbar nærhet av den detaljen som er i senter av ringen på kartet. På posten er det notert en postkode. Denne skrives på klippekortet. I år er det IKKE klippe- eller stiftetenger

Vi håper årets Skaulofferen gir deg mange fine turer og god trim. Ta deg tid til å nyte utsikten fra en del av postene og nyt medbragt kaffe/drikke og mat på de mest idylliske stedene.Ta gjerne et bad der det måtte passe.

Det gjelder å finne flest mulig poster og sanke mest mulig poeng. Totalt er det i år mulig å få 300 poeng. Poengene er spredt rundt på postene og vil variere i noen grad alt etter vanskelighetsgrad og tilkomst. (Se kontrollkort for poeng beregning.)

NB! For å få gull er det 300 poeng som gjelder. 

Postene blir stående i fra 27.03. til 19.09

Det er for 2021 også med et opplegg bassert på UsynligO. Kartet er laget på et mapant-basert løype for UsynligO med utgangspunkt fra en av rasteplassene langs E18 mellom Grimstad og Lillesand.

Det er en A-løype som er ganske vanskelig, som er lagt å legge ut som bonusmateriale for turorientererne.