Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grue IL

Grue IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Grue IL på e-post sthorsb@online.no for å opplyse om dette.

Velkommen til TurOrientering i Grue 2021

Årets turorientering i Grue byr på tradisjonell postplukk i variert Glåmdalsterreng. Terrenget i Grue varierer fra flatt og lettløpt til svært kuppert og ugjennomtrengelig, fra kulturlandskap til urskog, fra industrifelt til finnetorp. I år er terrengene som er valgt ut mer lettløpt en gjennomsnittet. Alle tre områdene som er brukt i år byr på slake åpne rygger med lettløpt bunn, men også noen mer tettbevokste og kuppertepartier. Real skogsorientering.

Informasjon om opplegget kan lastes ned under "Turer". Velg "Informasjon til deltagere" og last ned. Under "Turer" ligger det også oversikt over karttegn, flere hjelpeark og opplæringsopplegg for bruk av kart og kompass, i tillegg til at det er mulig å kjøpe enkeltturer. Vi anbefaler imidlertid at dere kjøper en av turopakkene, fortrinnsvis den med alle turene. Da får dere mest turorientering for minst penger.

Grue Idrettslag er et fleridrettslag med mange aktive grupper, deriblant orienteringsgruppa. O-gruppa har ca. 70 mer eller mindre aktive medlemmer som i løpet av ett år står for ca. 1000 starter i trenings- og terminfestede løp. O-gruppa disponerer ca. ti moderne orienteringskart i noe av Norges flotteste utmark. Alle turorienterere vil bli innbudt til o-gruppas høstavslutning. Dersom dere registrer dere med e-postadresse, vil dere få innbydelsen personlig, hvis ikke må dere følge medpå lokale oppslag.

Vi ønsker alle som vil prøve tur-orientering hos oss hjertelig velkommen!