Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

KANOPOSTER

Ja, så var de to kanopostene satt ut. Det ble kjempevær utover dagen og en flott opplevelse på Fjorda. De som ønsker kan altså ta turen allerede nå. Dersom du ikke har kano selv så er det sikkert fornuftig å forhåndsbestille hos en av kanoutleierne. Vestland ligger nærmest postene.

Begge postene skal det være mulig å 'ta' uten å gå i land, men det er jo hyggelig med en rast eller to på en slik tur. Husk å følge reglene for bålbrenning etc. som gjelder for Fjordaområdet.

Jeg la ut postene sammen med William på snart 9 år og turen på tilsammen snaut 4 timer var helt overkommelig for oss begge. Vi la da inn en lang pause på post 2, og et par andre kortere pauser. Godvær anbefales for førstegangskanopadlere. Det er fort gjort å bli nervøs når vind og regn tar tak i kanoen og en er litt utpå. Det er forresten mulig å ta begge postene uten å være langt fra land særlig lenge ad gangen.