Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

For tidlig innhenting av postene?

Jeg var ute på Lygnatur i går for å finne 12, er ikke sikker ment fant et sted som passet fint til posten og det var masse fotspor til stedet og det så ut som at det hadde vært et rep rundt det ene treet..
Var det da riktig sted, og den hadde blitt tatt inn eller var det ikke riktig sted?

Synstrøbbel på Lygna tur

Måtte dele opp Lygna turen i to deler, tur nr 2 tok jeg i dag. Jeg hadde lagt opp til å ta post L5 som siste post. Når jeg kom til området, oppdaget jeg at brillene ikke lenger var med meg, mistet de i nærhet av post L5. Det resulterte i utrolig dårlig orientering i skogen. Klarte ikke å lese hverken kart eller kompass. Litt forvirret prøvde jeg å gå på retningssansen, men den var heller ikke med meg i dag. så det ble en ekstra lang tur i ulendt terreng. Men tross alt, det var godt å komme frem til bilen til slutt, før mørket falt på, fornøyd alikevel med en god tur. Lygna turen var alt i alt litt krevende, noen poster var vriene og litt trøbblete å komme seg frem til,

Lang padling 😉

Startet ikke som anbefalt hos vestland, men heller der det er kommunal slipp for båter i velmunden. Resultatet ble en to mils padletur med litt dårlig tid på slutten fordi jeg måtte på nattevakt… Men, utrolig fint vær, varmt vann, nydelig natur og enkle poster resulterte i en kjempefin tur. Anbefales!!

Fjorda Kanoposter

Flott kano tur, alt klaffet, kona ble med som kartleser og været var bare lekkert. Vi storkoste oss og hadde høy faktor av kvalitetstid.
Turen var passe lang mtp postene, vi utforsket litt mer og fant menge siv vannveier som det var spennende å utforske.

Funn av Post s03

Uforklarlig hvorfor jeg ikke fant denne posten i går. Tok turen opp i dag, og gikk rett på posten. Så den står der den skal.

Skøyenåsen Post 3

Fant ikke post 3 på dagens tur. Tror jeg har saumfart hele området uten å lykkes, kan det tenkes at posten er borte? eller har jeg rett og slett bommet totalt? Fant alle de andre untatt post 6, som jeg glemte på vei hjem…...

Kollern i regnvær

Startet med å sykle fra parkeringsplassen på Mylla, syklet opp til Åssjøen og gikk vidre blå merket sti. I dag var jeg så heldig å få med meg kona på turen, og det var koselig. Denne turen er en av de beste jeg har gått hittil her i området, likte stien og skogen veldig godt, passe slak stigning og fine flater å gå på. Denne turen hadde vi begge mye glede av. til tross for at det regnet.

Hvalebykampen

Flott tur på torsdags formiddag :) Denne turen har vært et mål siden i fjord, og nå fikk jeg endelig tatt den :) fine stier i første og siste del av turen

Harestua Post H05-H09

Startet på Post h05 og fant posten raskt og greit. Her var det bare å notere seg koden så raskt som mulig, å komme seg vekk….masse mygg..
Gikk ned til sykkelen og syklet langs Hadelandsveien opp til gamle fyllplassen. Dette var utgangspunktet for post H06 og H07. Gammel og fin skog :) med lyden av elven som sildrer forbi, postene ble her også funnet raskt og greit. Tilbake til sykkelen bar det videre mot Viubråtan. Gikk rett på post H09 og Post H08, litt dumt at jeg ikke fikk med post H10 i dag men får ta den som en singeltur en annen dag. Turen og postene synes jeg var fin :) God tur