Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lushaugen

Startet på Lygna med sykkel det første strekket. Parkerte sykklen i enden av traktorveien, og fortsatte på blåmerket sti. Ved foten av Lushaugen valgte jeg å ta fatt på oppstigningen i det første hogsfeltet, kom opp ved det lille tjernet sør for blå merket sti, krysset denne og satte kursen opp mot Posten. På hjemveien valgte jeg å følge blå merket sti hele veien. En fin tur med litt variasjoner i terrenget :-)

Fjellsjøhøgda

Dro ut etter at regnværet hadde gitt seg i dag, parkerte bilen nede på parkeringsplassen ved Vestbygdveien, og fulgte grusveien opp til høyere (blindveien) og videre inn i skogen. At det gikk oppover visste jeg, måtte hente meg inn noen ganger på veien. Mye vann og sølete på stien. Nesten på toppen mistet jeg stien, og måtte orientere meg mot posten, litt utrent,så det ble litt sikk sakk de siste 2-300 metrene. Omsider oppe var det bare å finne den riktige plassen, og det gikk greit :) Fin tur for de som liker stigning :)

Min første post

Jeg og min kone bestemte oss for å ta en kveldstur til Paradiskollen sånn helt plutselig.
Syklene ble parkert ved Damppiperen, og vi startet oppstigningen der i fra. Vel oppe ble vi møtt av en strålende sol og en flott utsikt. Vi ble enige om at vi skulle forsøke å plukke med oss Post 5 Kroktjernsberget, til tross for at det begynte å bli sent (ca. 21.30) Vi satte kursen med godt mot. Ca halveis mot Kroktjernberget tok vi av blåmerket sti, og dro inn i skogen. Vi hadde en grei kurs og kom oss greit frem til målet. Posten ble funnet relativt greit, og det ble vi jo glade for :-) Klokken var nå ca 23.15 og det var dårlig med lys, men vi satte kursen mot blåmerket sti i gjennom dalsøkket og etter litt ulendt terreng kom vi oss ned. Det er greit å være godt skodd for å ta denne posten, mye bløtt terreng. Fulgte blåstien tilbake til Paradiskollen og videre ned til syklene ved Damppiperen. Det var en flott tur med gode opplevelser.