Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-Orientering i Halden

Tur-Orientering i Halden har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Tur-Orientering i Halden på e-post post@tur-o-halden.no for å opplyse om dette.

Dette er et samarbeid mellom 4 idrettslag i Halden med orientering på programmet: Gimle Idrettsforening, Halden Skiklubb, Idd Sportsklubb og Tistedalen Friluftslag.

 

Avlsutning 2020

Da er solen gått ned for en fantastisk tur-o sesong i 2020. Vi takker alle deltagere for en kjempeflott innsats i en drømmesesong for turorientering som startet i mars og ble avsluttet 20. september. Aldri har vel så mange funnet så mange tur-o poster på en sesong i Halden.

Vi retter samtidig en stor takk til alle grunneierne som har ønsker oss velkommen inn i dette fantastiske Halden terrenget som omfavner oss på alle kanter.

Nå gjenstår bare avslutningssammenkomsten på Venåshytta 18.oktober kl.14.00 som på grunn av Korona-stengning i år vil komme som en forenklet utgave utendørs. Vi setter opp et telt på utsiden av Venåshytta, selger merker og deler ut premier. Og vi tar gjerne en tur-o prat. Vi er mottakelige får gode råd og tips for sesongen 2021 og videre.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å holde nødvendig avstand på arrangementet.

 

Dere finner oss også på Facebook: Tur-Orientering i Halden