Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-Orientering i Halden

Tur-Orientering i Halden har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Tur-Orientering i Halden på e-post post@tur-o-halden.no for å opplyse om dette.

Dette er et samarbeid mellom 4 idrettslag i Halden med orientering på programmet: Gimle Idrettsforening, Halden Skiklubb, Idd Sportsklubb og Tistedalen Friluftslag.

 

Sesongen 2021 er nå i full gang

Vi startet opp turorienteringsesongen lørdag 27.mars og fra og med den dagen har 4 familie og barn vært tilgjengelig for gratis nedlasting.

Fra 15.april er 2 konvolutter med ferdigtrykte kart lagt ut for salg, en familie og barn konvolutt med 4 kart og en vanlig tur-o konvolutt med 6 kart, hvorav et kart er en kombinert sykkel og fottur på A3 format.

Tilbudet med gratis nedlasting av familie og barn kartene er et tilbud til byens befolkning i en korona-tid med få andre tilbud, og vi håper mange i stedet vil benytte seg av muligheten til å komme seg ut i skog og mark i påsken.

Husk imidlertid på at korona-reglene gjelder også i skogen. Hold god avstand til de dere møter og berør ikke bøttene, men les av kodene på avstand.

Nytt av året er at vi også benytter automatisk genererte "o-kart" for å kunne tilby turorientering i tidligere ubrukte og "kartløse" områder. Vi håper dette er noe som vil falle i smak selv om disse kartene ikke er like detaljrike som de manuelt tegnede kartene. Et av familie og barn kartene er av denne typen.

Vi kommer tilbake med mer oppdatert informasjon etter hvert.

Dere finner oss også på Facebook: Tur-Orientering i Halden

 

God tur.