Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-Orientering i Halden

sesongen er i gang

Dette er et samarbeid mellom 4 idrettslag i Halden med orientering på programmet: Gimle Idrettsforening, Halden Skiklubb, Idd Sportsklubb og Tistedalen Friluftslag.

 

Oppstart 2021

Vi starter opp turorienteringsesongen lørdag 27.mars og fra og med denne dagen er de 4 familie og barn turene tilgjengelig gratis for nedlasting på nett. Vi legger også en av de vanlige turorienteringskartene tilgjengelig gratis på nett fra samme dato, men denne er kun tilgjengelig for gratis nedlasting gjennom påskeuken og frem til konvoluttene legges ut for salg 15.april.

Tilbudet med gratis nedlasting av familie og barn kartene er et tilbud til byens befolkning i en korona-tid med få andre tilbud, og vi håper mange i stedet vil benytte seg av muligheten til å komme seg ut i skog og mark i påsken.

Husk imidlertid på at korona-reglene gjelder også i skogen. Hold god avstand til de dere møter og berør ikke bøttene, men les av kodene på avstand.

Totalt vil vi i år legge ut 2 konvolutter for salg fra 15.april, en familie og barn konvolutt med de 4 kartene og en vanlig tur-o konvolutt med 6 kart, hvorav et kart er en kombinert sykkel og fottur på A3 format.

Nytt av året er at vi også benytter automatisk genererte "o-kart" for å kunne tilby turorientering i tidligere ubrukte og "kartløse" områder. Vi håper dette er noe som vil falle i smak selv om disse kartene ikke er like detaljrike som de manuelt tegnede kartene. Et av familie og barn kartene er av denne typen.

Vi kommer tilbake med mer oppdatert informasjon etter hvert.

Dere finner oss også på Facebook: Tur-Orientering i Halden

 

God tur i påsken!